19/11/2018

DASHI: Fakti që Hëna është ende në shenjën tuaj është një element i forcës. Ju dëshironi të reagoni, gjithashtu sepse Urani është kthyer në shenjë; kjo do të thotë që, në ditët në vijim, mund të jeni pak më të fuqishëm në mënyrën tuaj të shprehjes dhe kërkimit të përgjigjeve.

Ka kaq shumë vende të mahnitshme në Tokë, të bëra nga njeriu dhe nga natyra, por disa prej tyre duken sikur janë aliene dhe nuk ekzistojnë. Për shembull, “Door to Hell” në Turkmenistan që është 69 metra e gjerë, ose një pishinë në San Francisko që na kujton një kopsht

DASHI Tërheqja në një komplot sekret do të jetë shkak për keqardhje. Mos tregoni një histori të mbuluar për një mik që është i përfshirë në aktivitete të fshehta. Shmangni thashethemet me kolegët, miqtë dhe fqinjët. Sa më të hapur jeni, aq më shumë respek do të merrni. Besimet ekstreme

Renditja e fatit të shenjave të Horoskopit për këtë javë, sipas astrologut Paolo Fox: Luani 1: Ju jeni duke fituar. Edhe kur ndodh që ju e gjeni veten në vështirësi dhe mund të humbni besimin në veten tuaj, këto janë situata të përkohshme. Mos i jepni më shumë rëndësi situatave

Burimet e lajmit duhet të trajtohen po aq drejt dhe hapur, siç trajtohen edhe lexuesit. Nuk duhet kërkuar më kot në jetën personale të dikujt. Pjesëtarët e stafit nuk duhet të kërcënojnë që të bëjnë dëm burimeve jo bashkëpunuese. Nuk duhet të premtojnë mbulim favorizues në këmbim të bashkëpunimit. Nuk

E vërteta dhe saktësia Gazetarët nuk mund të garantojnë gjithmonë ‘të vërtetën’, por marrja e fakteve të drejta është parimi themelor i gazetarisë. Ne duhet të përpiqemi gjithmonë për saktësi, të japim të gjitha faktet relevante që kemi dhe të sigurohemi se janë të kontrolluar. Kur nuk mund të konfirmojmë