18/11/2018

Më të rrezikshmit janë shtigjet e panatyrshëm që ndjek në jetën tënde, detyrimet që i merr përsipër për të mos zhgënjyer, gjested që i mban përbrenda nga frika se mos të tjerët të gjykojnë. Ky është momenti më i mirë për t’u përqëndruar tek vetja dhe për t’i hedhur të

1.Konsumimi i mjaltit , shëron  kapsllëkun  dhe as që mund t’i krijohen hemorroidet. Ngrënia e rregullt e mjaltit ju ndihmon të përforconi kujtesën si dhe forcon trupin fizikisht. Nëse pini mjalt të tretur në ujë të ngrohtë, ai do t’ju ndihmojë kundër diarresë. Nëse mjalti pihet i tretur në ujë të

Një provim i rëndësishëm të pret javën e ardhshme në shkollë dhe ende nuk ke nisur të mësosh. Ke nisur një trajnim të ri në një punë, ndërkohë që nuk po përgatitesh aq sa duhet që të kuptosh çdo gjë që thuhet në të. Ke plot fatura që të presin

Renditja e fatit të shenjave të Horoskopit për këtë javë, sipas astrologut Paolo Fox: Luani 1: Ju jeni duke fituar. Edhe kur ndodh që ju e gjeni veten në vështirësi dhe mund të humbni besimin në veten tuaj, këto janë situata të përkohshme. Mos i jepni më shumë rëndësi situatave

Më poshtë do të mund të lexoni disa thënie të veçanta për jetën, nga disa mendimtarë të mëdhenj… “Kënaqu me atë që ke, dhe lëri gjërat ashtu siç janë. Kur të kuptosh që s’mungon asgjë, gjithë bota do të përkasë”. – Lao Tzu “Njerëzit e mirë nuk kanë nevojë për

DASHI: Ditë shumë e fortë, në sajë të pozitës së mirë të Jupiterit, si dhe periudhës që do të vijë! Ju keni një dëshirë të madhe për të rikuperuar kohën e humbur në pritje të së premtes dhe të shtunës së ardhshme. Ju mund të tërhiqeni nga një Dem ose