17/11/2018

DASHI: Do të jetë një e dielë emocionuese dhe e fortë falë kalimit të Hënës në shenjë. Problemi i vetëm mund të shkaktohet nga Saturni kundër. Ju jeni më reaktivë dhe gjërat po shkojnë edhe më mirë, por disa probleme të mëdha të jetës ende nuk janë tejkaluar. Në dashuri

Jam i lodhur duke parë fytyra femrash të rrethuara nga botoksi. Gjinj të tejmbushur, të copëtuar nga konkurrenca, prapanca të ekspozuara, taka dhe truke kozmetike, gjeste të vështira për gratë e lirshme, tashmë të padallueshme nga ato të zanatit. E gjithë jetën time kam njohur vetëm femra të zanatit. Dëshiroj

Sikur t’mund ta ruash mendjen nga dergja edhe at-here Kur kretj bota e çmendur fajin kopil ta lë mbas dere; Sikur t’mund t’i besosh vetes se ende ke burrni e nder Kur krejt bota e flliqur hedh mbi ty rrena, bajga dhe vrer; Sikur t’mund ta mundësh pritjen duke u

Nga Olivia Goldhill Për të kuptuar luftën fetare, ju mund të studioni qindra konflikte historike ose të vazhdueshme botërore, që përqendrohen tek feja. Ose mund të programoni një Inteligjencë Artificiale (AI), për të imituar psikologjinë njerëzore, dhe për të gjeneruar një shoqëri artificiale, dhe pastaj për të testuar sjelljen e

Nga Harriet Lerner Me martesën që ka një normë prej 50 për qind mundësi për të mos shkuar siç duhet, është e qartë pse njerëzit nuk kanë mendime më pozitive për të, ashtu si njerëzit që nuk hanë shëndetshëm, edhe kur e dinë se çfarë është e mirë për ta.

Ç’ma prek kështu zemrën? Ç’më bën që të ziej? Ç’më shtyn të largohem Prej dhomes përtej? Po ndrit cip’ e reve Rreth shkëmbit atje! Atje do të vete, Atje n’atë dhe! Ja, korbat në erë Flatrojnë me gaz; Përzihem mes tyre, Mes tufes humbas Dhe malit e murit I vijmë