16/11/2018

Një shpërthim A i përkisni grupit të njerëzve që shohin një shpërthim? E pra, atëherë mund ta konsideroni veten një person shumë kreativ! Ata që shohin një shpërthim në imazh kanë një imagjinatë shumë të zhvilluar dhe me siguri dhuntinë e kujdesit për veprimtaritë apo profesionet artistike. Dy duart Nëse

DASHI: Ditët e së shtunës dhe të dielës do të jenë të rëndësishme për ndjenjat, por edhe për marrëdhëniet në përgjithësi dhe për ata që duan të gjejnë pak qetësi, të humbur gjatë sezonit të verës. Do të kenë mundësi të qetësohen dhe rekuperojnë, ata që kanë pasur probleme në

Gjatë Revolucionit Amerikan të vitit 1776 u zhvillua një nga ngjarjet vendimtare që vendosën fitoren e kolonëve amerikanë kundër mëmëdheut britanik: në natën midis 25 dhe 26 dhjetorit të atij viti, trupat e Gjeneralit Xhorxh Uashington kaluan lumin Delëuer për të sulmuar forcat gjermane të Hessenit, në Trenton, që ishin

Dashi Je një grua e fortë, ke humbur një person të dashur, por sërish je ringritur më e fortë se kurrë. E gatshme për të jetuar jetën, duke bërë krenar kë po të sheh tani nga qielli. Demi Je një person që nuk dorëzohet, që lufton për idetë dhe principet

Shkretëtirën Namibit shtrihet për më shumë se dy mijë kilometra përgjatë bregut të Afrikës Perëndimore, mes Angolës, Namibisë dhe Afrikës së Jugut. Brenda ka një “detë dunash” të gjerë, disa prej të cilave tejkalojnë treqind metra lartësi. Ato i formon rëra, që sjell era nga bregu: një e verdhë i

Në këtë foto shfaqen rreth pesëdhjetë çiklistë të guximshëm që morën pjesë në një garë masive përgjatë cirkuitit më të frikshëm në të gjithë Kinën. Shtegu malor i biçikletave Laojun është bërë prej qelqi, një metër dhe 83 centimetra i gjerë, dy kilometra i gjatë dhe shtrihet drejtpërdrejt nga muri