14/11/2018

1. Tregoni emocione pozitive.  Pozitiviteti është diçka shumë e rëndësishme. Ka shumë fuqi në pozitivitet. Psikologët kanë treguar se vetëm mendimi i të menduarit pozitiv mund të përmirësojë gjëndjen e dikujt.  Pozitiviteti është gjithashtu tepër i fuqishëm, kur vjen puna për të bërë njerëz të tjerë si ju. Psikologët të

DASHI: Në këtë fazë ju rizbuloni dëshirën për të jetuar dhe luftuar dhe kjo është shumë e rëndësishme. E diela dhe e hëna do të jenë ditë të përshtatshme për ata që duan të rekuperojnë, ndoshta pasi kanë pasur probleme ose kriza gjatë verës. Nëse keni pasur ndonjë mosmarrëveshje me

Horoskopi ka ndikimin e tij në lidhje me krijimin e çifteve perfekte. Në këtë artikull, sipas intv.al kemi renditur çiftet ideale, sipas shenjës së horoskopit. 1. Virgjëresha-Bricjapi Këto dy shenja kuptohen shumë mirë me njëri-tjetrin dhe kanë të ardhme së bashku. Personat e shenjës së virgjëreshës janë misteriozë dhe nuk

Në Bibël thuhet se zotimi kryesor dhe më i madh që duhet të bësh, është të duash Zotin me gjithë mendjen tënde, shpirtin tënd dhe zemrën tënde. Sapo dikush e bën diçka të tillë, fillon të dojë edhe të tjerët, pasi sheh tek ata të njëjtën shkëndijë të brendshme. Atje

Ky është testamenti i plotë i Mit’hat Frashërit, depozituar në Gjykatën e Tiranës më 4 mars 1929! “Tiranë 4 Mars 1929 Unë, Mid’hat Frashëri, në shëndet trupor të plotë, po bënj këtë testament, duke ushqyerë shpëresën se pas vdekjes’ s’ime do të ekzekutohet pikërisht vullneti që dëftenj këtu: 1) Çë

I kushtoj më shumë kohë gjërave që më japin kënaqësi Nuk je një viktimë për t’u flijuar. Angazhimet dhe detyrimet kanë rëndësinë e tyre, padyshim, por nuk janë gjithçka. Je edhe ti, dhe janë gjërat që të bëjnë të ndjehesh mirë. Futi më shumë në ditët e tua. Them atë