12/11/2018

Demi 5 yje: Horoskopi për nesër sinjalizon Hënën në aspekt të mirë. Tani filloni duke reflektuar mbi jetën tuaj dhe çështjet romantike. Ju doni të bëni gjëra të reja, Urani që nga Maji po sjell ndryshime në jetën tuaj. Shumë prej jush, ju është dashur të bëni zgjedhje, ose jeni

Melodi e këputun – lot i kjartë nga syni i një grues së dashun… andje e përplasun, xhevahir i tretun, një andërr e shkelun, buzë e paputhun në melodin e këputun. Nga vaji i heshtun shkunden supat e zhveshun, verbojnë nga zbardhimi… e ther, ther hidhnimi për çastet e rrëshqitun,

“Rrjeti është shndërruar në një makinë që prodhon padrejtësi dhe ndarje, i ndikuar prej forcave të fuqishme që e shfrytëzojnë për të imponuar agjendën e tyre”. I përdorur nga më shumë se gjysma e popullsisë së botës, Interneti zë tashmë një vend shumë të rëndësishëm në jetën tonë, e si

Demokratët ishin shumë të pafatë në zgjedhjet e vitit 2016, shkruan Ross Douthat në “The Neë York Times”, por “në shumë drejtime, liberalizmi dhe Partia Demokratike kanë qenë me fat qysh prej atij viti”. Me ekonominë që lulëzon, ISIS-in kryesisht të mposhtur, dhe terrorizmin të frenuar, Donald Trumpi duhej të

Fjalët e mjeshtrave taoistë nuk shërbenin për t’i mësuar njeriut të mendonte në mënyrë të rafinuar, qëllimi i tyre ishte ta ndihmonin të jetonte gjithnjë e më mirë, në harmoni me Universin Sipas Mjekësisë Tradicionale Kineze, shëndeti i vërtetë nuk sigurohet duke “sforcuar” trupin përmes substancave kimike, por duke rivendosur

Nga Robin Young Që nga viti 2000, qeveria e Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka shpenzuar 10.5 miliardë dollarë për “Planin Kolumbia”, një program që parashikohej të zhdukte prodhimin e drogës. Por muajin e kaluar, Oganizata e Kombeve të Bashkuara publikoi një raport ku thuhej se prodhimi i kokainës në