10/11/2018

Për të filluar këtë test, duhet të jeni në një vend të qetë dhe relaksues në shtëpinë tuaj. Letra që ju intereson më së shumti jo vetëm që do të zbulojë detaje për të pavetëdijshmen tuaj, por gjithashtu do të reflektojë se si do të shkoni në jetë në muajt

Shigjetari: Fillon një periudhë shumë e veçantë, Jupiteri ju siguron një fat të madh dhe një forcë të madhe për të reaguar. Nëse keni shmangur të thënit gjërat që mendoni deri më tani, tashmë do të keni mundësinë të jeni në gjendje të parashtroni idetë tuaja. Këto janë ditë shumë

KUR NISI ALEANCA? Marrëdhënia shkon pas në kohë në fundin e viteve 1930, menjëherë pasi Abdul Aziz ibn Saud konsolidoi fiset ndërluftuese arabe në një Mbretëri. Kompanitë energjetike amerikane kishin zbulluar naftë në Gadishullin Arabik, dhe i kërkuan qeverisë së tyre që të promovonte interesat e tyre, me monarkun e

Ka qenë organizata subversive e së majtës ekstreme më misterioze e Europës në shekullin e kaluar. Një grup terrorist që ka vepruar në Greqi për 27 vite me radhë, pa u zbuluar kurrë Më 14 nëntor 1973 mijëra studentë grekë nisën një protestë kundër juntës ushtarake që qeveriste vendin qysh

Tashmë mikroplastika, ka mbërritur edhe në tenxheret e kuzhinës tonë, dhe ka ndotur edhe kripën që përdorim për t’u dhënë shije gjellëve, apo kur e hedhin në ujin e valë para gatimit të makaronave. Kjo është zbuluar nga një studim i organizatës Greenpeace, që analizoi 39 mostra nga vende të

Isha vetëm 9 vjeç dhe isha pjesë e një familjeje të varfër, por kisha një teze shumë të pasur. E quanin Hazel. Shkoja vazhdimisht në shtëpinë e saj dhe shihja gjithçka të bukur e të shtrenjtë që kishte shtëpia e saj. Kuzhina e saj më pëlqente më tepër. Kishte gota