09/11/2018

Dashi 9: Do të fillojë një periudhë e rëndësishme, ata që kanë pasur përvojë në të kaluarën kanë më shumë shanse për sukses. Kalimi i ri i Jupiterit ju lejon të sfidoni veten. Tani ju mund të merrni përgjigje që ju janë mohuar në të kaluarën. Tani ka energji të

Ne të gjithë kemi aftësi psikike, por jo të gjithë e dimë se si t’i përdorim ato. Në astrologji, disa shenja janë më të harmonizuara me dhuntitë intuitive të tyre. Shenjat e ujit Shenjat e ujit si Gaforrja, Akrepi dhe shenja e Peshqve janë më të lidhura me emocionet e

Sidoqoftë, edhe të urtët kanë vështirësi të qëndrojnë heshtur, ndërkohë që kritikohen. Ne si qenie njerëzore kemi nevojë të jemi të pranuar dhe të vlerësuar, pikërisht e kundërta e asaj që ndodh kur dikush “nuk bie dakord”. Ne kemi krenarinë tonë dhe kritikat na shqetësojnë drejtpërdrejt. Sidoqoftë, ne duhet të

Ashtu si stinët e vitit, ne të gjithë jemi të ndryshëm dhe kemi karakteristika unike dhe të ndryshme. Është vërejtur se stina kur keni lindur mund të ndikojë shumë mbi personalitetin tuaj dhe të shfaqet në një mënyrë të veçantë gjatë gjithë jetës suaj. Shikoni poshtë në stinën tuaj dhe

Jeta është si një puzzle. Nëse nis të plotësosh një puzzle dhe të kap ankthi, pasi nuk di nga ta nisësh, nuk ke për t’ia nisur kurrë. Duhet thjesht të nisësh nga diku e të vazhdosh. Mbaje përherë në mendje, se janë copëzat e vogla ato që sigurojnë piktura të

Booker T. Washington ka thënë: “Unë nuk do të lejoj asnjë person që të më lëndojë shpirtin duke më bërë ta urrej atë”. Ai ishte një skllav e emancipuar, por mbetej një skllav dhe kishte çdo arsye për ta urryer veten e tij. Por ai zgjodhi të dashuronte. Ky është