08/11/2018

Peshorja 5 yje: I vetmi shqetësim i kësaj periudhe është se do të donit t’ju njiheshin merita, që megjithatë janë të fshehura. Në fakt, shpesh, nëse punoni në një grup, ju tentoni të vini re gabimet e të tjerëve. Megjithatë, ky kapacitet nuk është i lehtë për t’u identifikuar. Ju

Rreth 17,500 ushtarë nga dhjetë vende të NATO-s po marrin pjesë në stërvitjet ushtarake që nisën të mërkurën në Poloni dhe në vendet e Baltikut, tha sot Ministria e Mbrojtjes e Polonisë. Sipas saj, stërvitjet “Anakonda” janë më të mëdhatë që ka mbajtur Polonia ndonjëherë. Rreth 12,500 trupa polake janë

“Lumturi është të veshesh një bluzë të ngrohtë dimri që na kujton nënën tonë”. “Lumturi është të marrësh këshillën e duhur nga personi i duhur në momentin që të duhet më tepër”. “Lumturi është të lexosh përpara se të flesh gjumë, pasi e ke kuptuar se kultura është gjithçka”. “Lumturi

Modentiteti dhe Holokausti si proces simptomatik i tij, kanë në thelb zbulimin dhe kuptueshmërinë e përfytyrimit të projekteve racionale gjatë totalitarizmave të shekullit XX. Fillimisht natyra e Modernitetit në raport më Iluminizmin, me projektet dhe përfytyrmet e shtruara, janë kriza e vazhdueshme që sot po prodhohen akoma me shumë gjendje

Cilat janë dy shenjat më me fat për ditën e sotme? LUANI Do bëni çdo gjë që ta rinovoni jetën tuaj sot dhe motivimi nuk do ju mungojë asgjë moment. Plutoni dhe Neptuni do ndikojnë paksa në jetën tuaj sentimentale nëse keni një lidhje. Ne ç’mënyrë? Do filloni të mendoni

Dallga blu? Po çfarë dallge? Po, demokratët morën kontrollin e Kongresit në zgjedhjet e të martës. Kjo është fitore. Sidomos kur mendon për mbikëqyrjen prej demokratëve të degës ekzekutive dhe Shtëpisë së Bardhë – duke përfshirë, edhe kompetencën e thirrjes së presidentit për të dëshmuar. Kjo është e madhe. Eshtë