07/11/2018

Peshorja 5 yje: Ka mundësi të mira, por ajo që ju shqetëson është fakti që gjithnjë duhet të bëni gjithçka vetë. Ju ndjeheni në një gjendje tensioni, por është e rëndësishme të jeni në qendër të skenës. Tani mund të siguroni shumë mbështetje, mos kini frikë të futeni në lojë,

“A mos vallë spiunët po bëhen më të paaftë?” Mund ta mendosh këtë, po të shohësh incidentet e fundit të nivelit të lartë të spiunazhit, shkruan Ben Macintyre në “The Times”. Rusët me armë helmin në Salisbury pretendojnë të jenë turistë të pafajshëm; një skuadër saudite vret një gazetar në

Falë Fejsbukut, qindra gazetarë kanë humbur vendet e punës dhe lexuesit kanë braktisur gazeta e revista, shkruajnë Alexis Madrigal dhe Robinson Meyer në një artikull për “The Atlantic”. Një padi e re e ngritur nga kompani reklamash të dëmtuara, hedh akuzën se për vite të tëra “Fejsbuku ka mbivlerësuar në

Brazilianët nuk u besojnë politikanëve. Ata i besojnë kishave dhe ushtrisë, dy institucionet tek të cilat Bolsonaro kërkoi më shumë mbështetje. Me zgjedhjen e tij, Brazili është “një hap më pranë fashizmit” Një vit më parë, Jair Bolsonaro konsiderohej një “klloun” shkruante “O Estado de São Paulo” (Brazil) në një

Duke filluar nga dita e mërkurë, Hëna e re do të rivendoset pas shumë kohësh në shenjën e Akrepit duke sjellë një valë të re energjish kozmike që do të ndryshojnë jetën e tij, por edhe tre shenjave të mëposhtme: Luanit, Demit dhe Ujorit. Katër shenjat e cituara më lart

“Të gjitha shpirtrat e njerëzve janë të pavdekshëm, por shpirtrat e të drejtëve janë të pavdekshëm dhe hyjnorë”. -Sokrati- Sokrati, i konsideruar babai i filozofisë, lindi në Athinë në vitin 469 pes. Babai i tij Sofronisku ishte një skulptor dhe nëna e tij Fenarete ishte mami. Përkundër origjinës së tij