06/11/2018

Luani 5 yje: Gjithmonë bëni plane të mëdha për të bërë atë që dëshironi, së shpejti Jupiteri në një aspekt më të mirë që tani po ju shtyn në drejtimin e duhur. Do të ketë kontakte më të mira, të paktën për një vit tjetër mund të merrni më shumë.

Nga Garry Wills Nëse Kenedit nuk mësuan asgjë nga kriza e tyre e parë me Kubën, si reaguan ata në një mënyrë kaq të zgjuar në krizën e dytë kubane, kur duhej të largoheshin raketat ruse nga ishulli? Ortodoksia tradicionale, thotë se një mençuri e tillë, mund të jetë nxjerrë

Janë infra-tingujt ato që na ngjethin gjatë shikimit të filmave horror, dhe kuriozitete të tjera që mund të mos i keni ditur   Në vitin 2004, u zbulua një shpërthim yjor aq i fuqishëm, sa që nëse ylli do të ishte më pak se 10 vite dritë larg Tokës, ka

Nga Nikolla Budanoviç Shumë kohë përpara se bota të prekej nga “Beatle-mania”, një lloj tjetër manie përfshiu Europën, që do të zbulonte lidhjet me forcat demoniake, kultet fetare dhe drogat haluçinogjene. Mania e vallëzimit ishte një fenomen social i çuditshëm, që nuk është sqaruar ende sot. Ajo është regjistruar gjatë

Jo çdo gjë që humbet, është një humbje. Ndonjëherë duhet të japim gjithçka për të hequr dorë nga çdo gjë që na lëndon, edhe pse mund të na lëndojë të heqim dorë prej asaj gjëje. Vetëm nga momenti kur heqim dorë nga e vjetra, ne mund të krijojmë hapësirë për

Nga Mindy Weisberger Sa fytyra “ruani” në memorien tuaj? Nëse shtoni familjarët tuaj, shokët e shkollës, miqtë, bashkëpunëtorët dhe njerëzit e famshëm që i njihni nëpërmjet filmave, televizionit dhe internetit, mund të keni mundësi të listoni disa qindra fytyra që do të njihnit. Por numri i vërtetë i fytyrave të