05/11/2018

Shigjetari 5 yje: Ata që kanë lindur në shenjë janë duke përjetuar një moment force gjatë së cilit nuk duhet të merrni asgjë për të mirëqenë. Së shpejti do të merrni propozime që do t’ju lejojnë të vlerësoni alternativat dhe mundësitë e reja për sukses. Ujori 5 yje: Kush ka

Akrepi: Të lindurit në shenjën e Akrepit kanë shumë intuitë dhe një fuqi të madhe psikologjike për të marrë atë që duan. Peshorja: Njerëzit e kësaj shenje janë në gjendje të manipulojnë për të ruajtur ekuilibrin dhe për të shmangur konfliktet. Ata nuk mund të thonë se çfarë mendojnë për

Mohammed Bin Salman, Princi Trashëgimtar i Arabisë Saudite, është një investitor i fuqishëm në industritë e Silicon Valley, që po integrohet në Saudi Giga Projects. Me një ndryshim kursi amerikan, linja e investimeve saudite, në vend që të drejtohet nga Shtetet e Bashkuara dhe Bashkimi Europian, mund të drejtohet nga

Ka disa studime të personalitetit. Në këtë rast, ne kemi zgjedhur testin e gjashtë pendëve. Ju duhet të zgjidhni pendën tuaj të preferuar duke marrë parasysh ngjyrën, formën dhe strukturën. Nëse keni zgjedhur: Pendën e parë Ky opsion mund t’ju përshkruajë si krijues. Kjo pendë shoqërohet me përpjekje personale për

Çfarëdo që të thuhet në lutjet e varfërisë, faktet thonë se nuk është e mundur të jetoni një jetë të kompletuar dhe të suksesshme nëse nuk jeni i pasur. Asnjë njeri nuk mund të rrisë talentin e tij apo zhvillimin shpirtëror, nëse ai nuk ka shumë para. Për të rritur

Nga Rosemary Stanton Një studim i ri i publikuar javën e kaluar, i detyroi konsumatorët të pyesin nëse ia vlen të paguhet më shumë për të blerë ushqim organik pa pesticide. Hulumtimi, i botuar në “JAMA Internal Medicine”, zbuloi se ata që zgjidhnin ushqime të rritura në mënyrë organike për