04/11/2018

Shenjat e zodiakut padyshim që shenjojnë personalitetin tonë, prandaj nganjëherë nuk jemi në përputhje me njerëz të caktuar, ndërsa të tjerët janë identikë me ne. Këtë herë do t’ju tregojmë se cilat janë dy gratë më inteligjente në Zodiak. Dhe këtu vlen të sqarohet diçka, kur përmendim inteligjencën, i referohemi

Dëshironi të dini më shumë për personalitetin tuaj? Atëherë zgjidhni imazhin që ju pëlqen më së shumti dhe mësoni më shumë për veten, mos kini frikë të përballeni me gabimet tuaja, është më mirë t’i përqafoni, sepse në sajë të tyre mund të përmirësoheni. Nëse keni zgjedhur: Të hareshëm Sipas

Letra e parë Jini të kujdesshëm, por mos kini frikë. Frika ju ndalon të lëvizni përpara, maturia ju përgatit për të përballuar cilëndo situatë. Përpiquni të kapërceni barrierat tuaja dhe shihni se sa fitimtarë jeni! Letra e dytë Gjithçka ka anën e saj pozitive. Mësoni të qeshni për jetën dhe

Shigjetari: Ka një gjendje astrologjike shumë interesante, këtë javë mund të llogarisni edhe hyrjen e Jupiterit në shenjë. Tregimi i vlerave tuaja, tani do t’ju mundësojë të merrni rezultate më të mira. Mos hezitoni të bëni kërkesa. Aftësia juaj do t’ju lejojë të shkëlqeni dhe të studioni në punë edhe

Nga Hans Ajshel, Jurgen Habermas, Roland Koh, Friedrih Merc, Bert Ryrup dhe Brizhit Zipri Pas 55 milionë vdekjeve të shkaktuara nga Lufta e Dytë Botërore, dhe pasi shekujt e luftrave nacionaliste dhe imperialiste e katandisën Evropën në rrënoja, popujt dhe qeveritë kombëtare në të gjithë kontinentin, e kuptuan më në

Muri i Madh i Kinës, është një seri muresh dhe fortifikimesh të vjetra, të vendosura në Kinën veriore, dhe të ndërtuara rreth 500 vjet më parë. Vlerësimet e gjatësisë së tij variojnë nga 1.500-8.000 km. Por një vëzhgim arkeologjik i kryer në vitin 2012 nga Administrata Shtetërore e Trashëgimisë Kulturore