02/11/2018

Bricjapi 9: Ju po kërkoni mundësi të reja. Në nivelin e punës ju jeni të fortë dhe gëzoni një mbrojtje shumë të veçantë. Mos ngulni këmbë në projekte që kanë hyrë në krizë midis marsit dhe majit. Ju jeni një shenjë e lidhur me të kaluarën, por ndonjëherë ju duhet

Nga Xhorxh Bibi Rreth 5 shekuj më parë, Nikolo Makiaveli, ofroi këshilla diabolike që synonin t’u vinin në ndihmë sundimtarëve, për të “lundruar” në botën mizore dhe të pamëshirshme të artit shtetëror. Këshilla e tij tek “Princi”, qenë veçanërisht të spikatura, pasi vinin nga një njeri i cili ishte dëbuar

Nga David A.Wemer Presidenti i SHBA-së, Donald Trump njoftoi më 20 tetor se Shtetet e Bashkuara do të tërhiqen së shpejti nga Traktati i Forcave Bërthamore të Rrezës së Mesme (INF), një marrëveshje e madhe e kontrollit të armëve, e nënshkruar midis Bashkimit Sovjetik dhe Shteteve të Bashkuara në vitin

Dashi Ky do jete një muaj vërtet i bukur dhe çdo gjë do ecë qetësisht. Çdo moment do jeni plot jetë dhe energji. Miqtë do jenë mbështetje e fortë. Nëse jeni në një lidhje gjërat do ju ecin mirë edhe pse dashuria nuk do jetë prioriteti juaj kryesor. Mundohuni të

Kohët e fundit po vihet re një rënie e aktivitetit fizik në radhët e popullatës urbane, si dhe një rritje e nivelit të ankthit, stresit, depresionit dhe shumë sëmundjeve të tjera të natyrës neurologjike dhe jo vetëm. Studime të shumta kanë nxjerrë në pah një varësi lineare midis sëmundjeve kardiovaskulare

Sipas disa studimeve të bëra kohët e fundit, bajamet janë zëvendësueset më të mira të çdo gjëje tjetër në vaktin e mëngjesit. Është vënë re se të rinjtë që konsumojnë bajame në mëngjes, kanë nivele më të mira të sheqerit në gjak. Ato përmbajnë yndyrna të shëndetshme, proteina, vitaminë E