01/11/2018

Akrepi: Me Diellin në shenjë ju jeni të shqetësuar dhe nervozë. Disa takime mund t’ju kenë futur në humor të keq dhe rrjedhimisht edhe ata që janë pranë jush do të vuajnë nga kjo gjendje e juaja. Ju gjithmonë duhet të luftoni për të arritur atë që dëshironi. Keni lodhje

Prindërit e tij ziheshin shumë shpesh, aq sa e neglizhonin të birin vazhdimisht. Gjendja u rëndua aq shumë, saqë ai përfundoi në shtëpi birësimi.Në fëmijërinë e tij, mjekët u detyruan t’i prisnin një nerv, duke bërë që Sylvester të kalonte në një paralizë parciale dhe të mos i shqiptonte mirë

Nga Bernard Guetta Distanca mes Frankfurtit dhe Rios është zhdukur. Nuk ka më dallime mes Brazilit, ku në 28 tetor, një militant i rafinuar si tehu i një thike u bë president, dhe landeve të Hessenit, ku socialdemokratët dhe kristiandemokratët humbën, të dielën, nga 10 përqind secila. Kriza është gjithmonë

Aspak izolacionist, Trump përballet me Kinën, Rusinë e Iranin dhe gjunjëzon Angela Merkel: Gjermania i hapet gazit amerikan Thonin se kishin kuptuar Donald Trump megjithëse duke mos e kuptuar fushatën e tij dhe as nuhatur shanset e tij konkrete për fitore. Një izolacionist, “puppet”i Putin, një katastrofë për rendin liberal,

Në fotografinë më sipër zgjidhni një prej perëndeshave, dhe zgjidhni atë që kanë për t’ju thënë. Sekhmet Zemërimi, qoftë i juaji apo i personit tjetër ju bën të ndiheni keq? Keni frikë, sepse ju jeni mësuar që nuk është mirë të zemëroheni? Apo që ta shprehni atë është gjë e

Mesa duket edhe shenja e horoskopit ndikon në suksesin tuaj. Intv.al ju sjell se cilat janë shenjat e horoskopit që kanë më shumë mundësi për t’u bërë të famshëm. Mesa duket kjo fushë e suksesit është ndër më të mirat e tyre, prandaj shihni cilat janë, sipas Dr. Mark Hamilton