30/10/2018

“Jam lodhur. Jam lodhur duke dhënë gjithçka nga vetja dhe duke mos qenë mjaftueshëm. Jam lodhur duke ndryshuar për njerëzit që nuk e vënë re ndryshimin tim. Jam lodhur duke u zgjuar çdo mëngjes e duke mos e njohur veten time. Jam lodhur duke mos qenë mjaftueshëm për aq sa

Mos tolero askënd të të trajtojë sikur të mos kishte asnjë vlerë. Ti meriton çdo gjë të mundshme dhe meriton të kesh pranë dikë që do të bënte çdo gjë për ty, jo që mezi do të priste momentin e parë për të të lënduar. Vendose veten tënde të parën

Nga Jakub Gryiel Epoka e rivalitetit dhe konkurrencës mes fuqive të mëdha, është rikthyer. Tani e njohim, siç thuhet qartë në Strategjinë e Sigurisë Kombëtare 2017, se Shtetet e Bashkuara përballen me konkurrentë dhe rivalë, dhe se bota nuk është drejt një rruge të pashmangshme drejt harmonisë. SHBA-ja ka armiq

Dashi Hëna do ju bëjë super të ndjeshëm gjatë kësaj dite. Të merakosur për të bërë çdo gjë sa më mirë ju do jepni opinionet tuaja edhe për tema të rëndësishme. Nëse jeni në një lidhje do keni një marrëdhënie shumë të ngrohtë me partnerin. Do i dëgjoni me kujdes