29/10/2018

Në mes tuaj kam qëndruar e jam duke përvëluar, që t’u ap pakëzë dritë, natënë t’ua bënj ditë. Do të tretem, të kullohem, të digjem, të përvëlohem, që t’u ndrinj mir’ e të shihni, njëri-tjatërin të njihni. Për ju do të rri të tretem, asnjë çikë të mos mbetem, të

Që nga viti 1904, Federata Ndërkombëtare e Futbollit, FIFA ka organizuar dhe promovuar të gjitha turnetë e mëdha të futbollit, duke përfshirë Kupat e Botës. Është një organizatë jofitimprurëse, por që gjeneron të ardhura nga sponsorizimet. Në vitin 2017, të ardhurat e FIFA-s i tejkaluan 734 milionë dollarë. Por një

Dashi Këtë javë, Marsi do ju bëjë më dyshues dhe nuk do e lini veten plotësisht të lirë. Nëse jeni në çift ka rrezik të keni probleme dhe debate të forta me partnerin tuaj për shkak të një keqmenaxhimi të financave të përbashkëta. Ju beqarët do dini si të veproni në

Për të mbajtur mënjanë çdo gjë negative që të ndikojë në marrëdhënien tuaj, bëni mirë t’i bëni pjesë të përditshmërisë suaj këto mënyra: Mbani një komunikim të hapur. Çelësi i një marrëdhënieje të suksesshme është komunikimi. Mos ia vini në dukje anët negative personit tjetër, sikur të ishin e keqja

Lexova mbrëmë një studim se rreth 50% e gjithë njerëzve të punësuar vendosën t’i thoshin “Jo” pushimeve verore gjatë vitit të shkuar. A nuk është një çmenduri të shkosh në një vend punë, edhe pse nuk ke nevojë të jesh në atë vend me orare të zgjatura? Vera është për

Unë përherë flas për dashurinë si një folje. Dashuria është një fjalë vepruese, është aktive, ashtu  si një folje që tregon një veprim aktiv. Nëse atë e konsiderojmë të gjithë si një folje, të shërbyerit ndaj të tjerëve është veprimi. Kjo është arsyeja se pse dashuria dhe shërbimi ndaj të