28/10/2018

“Çdo gjë që mund ta imagjinosh, mundet ta realizosh”. “Ti mban përgjegjësi për jetën tënde. Nuk ke pse fajëson dikë tjetër për vendimet e tua. Jeta ka të bëjë me të ecurin përpara”. “Ktheji plagët e tua në urtësi”. “Zbulimi më i madh i të gjitha kohërave është se njeriu

VIRGJERESHA Ditë pozitive pritet të jetë kjo e sotmja, por pa ndonjë ngjarje të jashtëzakonshme. Venusi do jetë shumë i favorshëm për sa iu përket çështjeve të zemrës, por Plutoni do ndikojë negativisht. Ju që keni një lidhje mund të kaloni edhe situata të mbushura me tension dhe konflikte. Do

Dashi Venusi do ketë ndikim të mirë sot dhe keni për të kaluar një ditë vërtet harmonike si e keni ëndërruar. Klima yjorë do ë favorizojë shumë jetën tuaj sentimentale. Do kaloni momente mjaft të këndshme pranë atij që dashuroni. Edhe ju beqarëve do iu rrahë zemra fort. Mos lini