27/10/2018

Deep State otoman dhe turk nga ‘800 deri më sot. Penetrimi franko – gjerman. 1947: Shtetet e Bashkuara pagëzojnë Kontrgerilla-n, Gladio-n turke. Duke mundur puçin e korrikut 2016, Sulltani shpartallon Gylenin, njeriun e Uashingtonit. Por nuk është i vetëm në komandim Më 3 nëntor 1839 «Ministri i Jashtëm» ottomano Koça

Bricjapi: Do të keni mundësi për t’u rikuperuar. Ju do të jeni në gjendje të merrni shpjegimet që ju nevojiten dhe të bëni sqarimet që keni kërkuar. Ju jeni një shenjë këmbëngulëse dhe e vendosur, dhe për këtë arsye nuk toleroni qëndrime të paqarta. Nëse dikush përpiqet t’ju gjykojë, atëherë

“Vullneti është për mendjen si një i verbër i fortë, që mban mbi shpatulla një njeri të çalë, i cili mund të shohë” -Arthur Schopenhauer- Megjithëse shprehja “vullnet” është një frazë që të gjithë e përdorin pa menduar shumë, ajo është në të vërtetë një koncept që është bërë burim

Nga Julie Peakman Askush nuk e di me saktësi se si u zbulua opiumi. Dëshmi të hershme të konsumit të tij, janë gjetur në një varrezë neolitike pranë qytetit të Barcelonës në Spanjë, ku duket se është përdorur për efektet e tij narkotike dhe analgjezike. Grekët e lashtë, të cilët

GAFORRJA Sot do i merrni gjërat shtruar dhe do e shihni çdo gjë me pozitivizëm. Nëse keni një lidhje do keni besim tek partneri dhe do ndiheni gati të pranoni propozimin që ju ka bërë. Për ju do fillojë një etapë e re shumë më e bukur nga më parë.

Dashi Sot nuk do shqetësoheni për asgjë dhe do jeni përherë në mbrojtje. Nëse keni një lidhje nuk do përballeni me pengesa, përkundrazi shumicën e kohës do dashuroheni plot pasion me partnerin. Pasditja dhe mbrëmja  do jenë shumë të ngrohta. Ju beqarët do jeni magnetikë dhe do ja shprehni pëlqimin