26/10/2018

Gaforrja 9: Edhe pse Saturni është kundër, tani jeni në gjendje të përballeni me ndonjë vështirësi. Nëse jeni duke bërë shumë gjëra, edhe nëse ka vonesa të vogla ose diçka nuk shkon sipas dëshirës, ​​ka edhe mundësi më të mira për të dalë në pah. Do të ketë mundësi më

Disa thënie të veçanta nga një këngëtare po aq e veçantë, Lady Gaga. “Lufto dhe përpiqu fort për të arritur diçka që e dëshiron. Do të surprizohesh kur të kuptosh se je më i fortë nga sa mendon se je”. “Injoroji gjithë zilitë dhe kritikat ndaj teje. Jeto për gjërat

I humba të gjitha, po lypës s’u ktheva, S’ia zgjata dorën askujt dhe veten e mbajta. Ç’u bënë vajzat më të bukura, Drita, Maria dhe Eva? Atyre dorën me gaz mund t’ua mbaja. Po të gjitha ato u plakën si unë Dhe bukurinë e dikurshme s’e kanë, Megjithatë drejt tyre

“Ndonjëherë gjithçka që duhet të bësh, është ta lësh gjithçka në duart e Zotit dhe të presësh. Ai nuk do të të lërë në baltë”. “Nuk ekzistojnë stuhi, të cilat Zoti nuk do të të ndihmojë t’i përballosh. Nuk ekzistojnë beteja, të cilat Zoti nuk do të ndihmojë t’i fitosh.

Në mënyrën konstante, në mendjen tonë ne mendojmë vazhdimisht për vdekjen. E dimë se kjo gjë është duke ardhur drejt nesh sa më shumë që kalojnë vitet. Zgjohemi të shqetësuar, të stresuar, gjithë frikë dhe menjëherë fillojmë të mendojmë se sa fatura kemi për të paguar, se sa probleme kemi

Nga Mark Tooley Pardje në Uashington, ishte një pasdite e shënuar. Në Rrugën e Ambasadave, ku gjenden statujat e shumë patriotëve nacionalistë si Çërçill, Mandela, Ataturk, Masarik, Gandi etj, u përurua një monument i vogël i vendosur kohët e fundit për vrasjen e kundërshtarit kilian anti-Pinoçet, Orlando Letelier. Ai vdiq