24/10/2018

Nga Alexander Soros Të hënën pasdite, një pajisje shpërthyese u dërgua në shtëpinë e babait tim në veri të qytetit të Nju Jorkut. Një pjesëtar vigjilent i stafit pikasi rrezikun dhe telefonoi policinë. Fatmirësisht, autoritetet mundën ta shpërthejnë në mënyrë të sigurtë pajisjen. Të mërkurën, Shërbimi i Fshehtë tha se

Gaforrja 5 yje: Duhet të jeni në gjendje të mbështeteni në një paqe të mirë familjare. Krahasuar me pjesën e parë të javës, ka një rikuperim të mirë. Horoskopi është pozitiv, mos e humbisni energjinë tuaj sepse keni mundësi të bëni gjëra të mëdha edhe në një nivel emocional. Peshorja

Zgjidh letrën që të tërheq më shumë dhe merr një këshillë të çmuar. Letra e tradhtisë Një letër e ndikimit hënor, bën thirrje kujdes në marrëdhënie të ngushta, mos folni për jetën tuaj në fushën profesionale, është një periudhë që mund të jetë plot zhgënjime, jini të kujdesshëm dhe gjithmonë

Siç e dini, mendja jonë mund të zbulojë në mënyrë të pavetëdijshme, shumë gjëra për atë që jemi dhe mendojmë. Ky test psikologjik i artit është ideal, sepse ka shumë interpretime. Shihni me kujdes dhe përgjigjuni: çfarë shihni në fillim? Përgjigja juaj thotë shumë për personalitetin. Një libër Ju jeni

“John, “Skllavëria nuk u shfuqizua kurrë, vetëm u zgjerua që të përfshinte të gjitha ngjyrat”. Çfarë dhemb është dehumanizimi i njerëzve në përpjekje për të ruajtur vendin e punës, sepse… e di, është tjetri gati. Ata kthehen në trupa të mbushur me frikë. Sytë e tyre e humbasin shkëlqimin dhe

Globalizimi përfundoi në bangën e të akuzuarve, jo aq sepse zgjeroi hendekun mes më të pasurve dhe më të varfërve, por sepse ngushtoi hendekun mes vendeve të pasura dhe vendeve të varfëra. Në imagjinatën kolektive, ngjitja e fuqive të reja transformohet në spektrin e miliona të varfërve të cilët, në