23/10/2018

Peshorja 5 yje: Duhet të përpiqeni të çoni përpara vendime që do të përfshijnë ndryshime. E gjithë kjo kërkon lodhje dhe stres dhe për këtë arsye ndonjëherë është e vështirë të përmbushni zotimet që keni marrë vetë. Dashuria në mënyrë të pashmangshme përfundon në sfond, por këtë fundjavë ju do

“E dinim që në sezonin e parë, që Claire nuk do të ishte thjesht një grua politikani”, paralajmëron Robin Wright, 52 vjeçe: Claire Underwood, personazhi i saj merr presidencën e SHBA në sezonin e gjashtë dhe të fundit të “House of Cards”, krijuar nga Beau Willimon për Netflix. E para

Kjo nuk është një letër ankesash, por një ftesë për të kuptuar. Na kanë thënë se filmat që shohim, na japin një ide të shtrembëruar mbi realitetin. Na kanë thënë se po humbasim traditat, se po martohemi shumë vonë dhe se nuk po bëjmë shumë fëmijë, siç ka qenë tradita

95% e personit që ne jemi, kur jemi 35 vjeçë, është një set me sjellje të memorizuara, reagime emocionale, zakone të pandërgjegjshme dhe besime. Gjithçka funksionon si një program kompjuteri. Një person mund të thotë me 5% të pjesës së ndërgjegjshme të trurit, se: “Unë dua të jem i shëndetshmë,

Michael Bolton, fajkoi me mustaqet e bardha të pangatërrueshme, që faktikisht drejton politikën e jashtme të Trumpit, do të takohet sot në Kremlin me Vladimir Putinin, që do të kërkojë “sqarime” mbi vendimin e Shtëpisë së Bardhë për të t’u tërhequr nga Traktati i armëve bërthamore me rreze të mesme.

Nga Kai Weiss Përdhunimi dhe vrasja brutale e gazetares bullgare Viktoria Marinova, javën e kaluar shkaktoi tronditje në mbarë Evropën dhe në botë. Ndërsa vrasja nuk është lidhur ende me punën e saj, ajo ka lënë sërish pas një ndjenjë pafuqie, pasi është vetëm e fundit në një seri vrasjesh