19/10/2018

Gaforrja 9:  Horoskop pozitiv, për të shtunën 20 tetor dhe dashuri me pesë yje. Në këtë periudhë, çoni përpara më shumë projekte. Edhe nëse ndonjë nuk shkon siç dëshironi, për të tjerët ka mundësi të mira për sukses. Ju jeni një shenjë e thellë dhe nuk mund të merrni një

Ju sapo keni filluar një marrëdhënie dhe nuk e dini nëse mund t’i besoni apo jo? Sot ju tregojmë 4 shenjat më jobesnike të zodiakut. Zbuloni nëse jeni një prej tyre. Çdo person është unik dhe i papërsëritshëm, por ai mund të tregojë karakteristika të identifikueshme për dikë tjetër të

Megjithatë, ajo nganjëherë mendonte se ato ditë të para të martesës ishin më të bukurat e jetës së saj, muaji i mjaltit, siç thuhet. Që ta shijonte nektarin e tyre, e mira ishte të kalonte nëpër ato vende me emra kumbues, ku ditët e para pas martesës kalohen në një

Nga Natalie Nougayrède Ish-kryeministri rus Viktor Çernomërdin tha dikur batutën e famshme:”Ne donim më të mirën, por ajo doli vetë si gjithmonë”. Kur zyrtarët holandezë, britanikë dhe amerikanë javën e kaluar, denoncuan sulmet e koordinuara të kibernetike të Rusisë – objektivat e të cilave variojnë nga sportive organet anti-doping tek

1. Tufë lulesh Letra që e keni zgjedhur, një tufë lulesh tregon dashuri dhe gëzim. Përjetoni momentet e lumtura në një mënyrë vendimtare, mos mendoni shumë. Mund t’ju bëhen ftesa. 2. Shtëpia Një moment për të reflektuar mbi familjen, për të qenë me ata që doni dhe pranoni këshillat e

Falë shikimit tonë, ne mund të shijojmë bukurinë e perëndimit të diellit, të deshifrojmë informacione komplekse vizuale dhe të shprehim ndjenjat edhe ndaj njerëzve të tjerë. E gjithë kjo është e mundur vetëm nëse sytë tanë janë mjaft të mençur për të njohur modelet dhe detajet e vogla që jo