18/10/2018

Mund të shkruaj vargjet më të trishta këtë natë. Të shkruaj, përshembull: ”Nata është yjësuar, Dhe drithëruesit, të kaltrit yje, atje larg.” Era e natës sillet në qiell dhe këndon. Mund të shkruaj vargjet më të trishta këtë natë. E doja, dhe ajo më donte nganjëherë gjithashtu. Në netë si

Binjakët 5 yje:  Kjo është një periudhë e mirë për të bërë disa biznese dhe tregti Bashkëpunimi i mirë në punë mund të lindë me shenjën e Gaforres. Në dashuri ka një afrim të mirë me shenjën e Peshqve. Ky është një bashkim shumë i shpeshtë dhe, edhe pse është

Ndonjëherë pjesa që na bën të preferuar në syrin e të tjerëve, sidomos të parterëve varet edhe nga shenja e zodiakut. Jeni kurioze të dini se çfarë pëlqen më shumë partneri te ju? Dashi Jeni një dëgjuese e mirë. Edhe pse mund të jeni shumë e zënë me punët tuaja,

Kujdes! Mos provokoni të lindurit e këtyre shenjave zodiakale, përndryshe nuk do të jeni mirë. Secili prej nesh mund të humbasë durimin në çdo kohë. Dashi Dashi është një nga shenjat më kokëforta, impulsive dhe agresive të Horoskopit. Nuk po themi se Dashi është e keqe, por nëse zemërohesh me

Çdo shenjë ka një shkallë të vlerave dhe i jep më shumë rëndësi disa gjërave sesa të tjerave. Më poshtë ju zbulojmë se ku e ka zemrën secila nga shenjat e zodiakut ka zemrën dhe cilat janë përparësitë në jetën e tij. Dashi e ka zemrën në masën e duhur

Jo çdokush është social. Sa herë na ka rastisur të shohim dikë të strukur në cep të dhomës apo të heshtur. A e keni menduar ndonjëherë se këto janë shenja që flasin shumë për personin në fjalë? Të qenurit i turpshëm, shpesh keqinterpretohet si mendjemadhësi tek të tjerët, edhe pse