17/10/2018

Binjakët, 5 yje:  Në punë mos hezitoni të parashtroni pretendimet tuaja. Nëse ka lajme interesante, konfirmime të mira, ato do të vijnë deri në fund të tetorit. Gjatë muajve të ardhshëm do të jetë më e vështirë të arrihen rezultate të caktuara. Në dashuri ka pak lajme, ndoshta sepse jeni

Disa thënie nga shkrimtarja e klasicizmit, Iris Murdoch… “Dashuria është treguesi më i mirë se diçka përtej egoizmit është e vërtetë”. “Ne jetojmë në një botë fantazish, një botë iluzioni. Synimi më i madh në jetë është të gjejmë realitetin”. “Unë uroj që kushdo të bekohet me mure për erën,

Para periudhës së njohur si historia e regjistruar, dhe zhvillimit të një gjuhe të organizuar e të përbashkët, ndërveprimet midis njerëzve realizoheshin përmes shfaqjes së emocioneve, sistemeve të thjeshta të numërimit dhe shprehjeve vizuale artistike, si vizatimet në shpella apo pikturat shkëmbore. Rrënjët e asaj që evoluoi në komunikimin modern,

Nga Kaya Oakes Në muajin gusht, në një letër të botuar në Regjistrin Katolik Kombëtar, arqipeshkvi italian Karlo Maria Vigano fajësoi Kishës Katolike Romake, për krizën e abuzimeve seksuale nga ana e priftërinjve homoseksualë, që “veprojnë në fshehtësi, dhe për gënjeshtrat e tyre që kanë fuqinë e tentakulave të oktapodit,

Ju tregojmë se cilat janë tre shenjat e horoskopit që u thyhet zemra, sepse ata bien në dashuri shpejt. Dashi Ata zakonisht janë romantikë nga natyra. E japin veten me trup dhe meshpirt, kur ata mendojnë se gjejnë dashurinë e jetës së tyre. Kur ai jep dashurinë e tij, ai

Nga Ulrich Speck Gjatë 2 dekadave të fundit, politika e jashtme gjermane ka ecur në 2 drejtime:disa aktorë kryesorë kanë parë nga Perëndimi dhe kryesisht Amerika, ndërsa të tjerët nga Lindja drejt Rusisë. Qeveria kuqe-gjelbër e viteve 1998-2005, na jep një shembull të mirë. Në mandatin e tij të dytë,