16/10/2018

Binjakët, 5 yje:  Ka ardhur koha për të gjetur zgjidhje të dobishme për çështjet që kanë qenë në pritje për disa kohësh. Në dashuri tani jeni shumë tolerantë. Ju keni idenë e duhur në kohën e duhur që ju bën të ktheni faqe. Në fund, koha do t’ju japë arsye,

Edhe pse çdo shenjë e zodiakut, sigurisht, është shumë interesante dhe çdo grua ka një bukuri të parezistueshme. disa nga gratë e zodiakut kanë cilësi të dallueshme që i bëjnë ato udhëheqëse në “lojërat e dashurisë”. Cila prej tyre konsiderohet më sensuale dhe simpatike? Peshqit Gratë e shenjës së Peshqve

Një koleksion i ri esesh nga Stephen Hawking, “Përgjigje të shkurtëra për pyetje të mëdha”, është botuar pas vdekjes së shkencëtarit, dhe lajmet s’janë të mira për ata që besojnë. Në koleksion ai flet sinqerisht për të ardhmen e njerëzimit, që na vjen keq të themi, por nuk është rozë.

Disa nga këto marrëdhënie janë pozitive dhe na çojnë drejt rrugëve të reja, më pozitive dhe të ndërgjegjshme, zgjojnë versionin më të mirë të vetes dhe na ndihmojnë të shkojmë krah për krah me parimet dhe vlerat tona dhe të ndërtojmë jetën tonë të ëndërrave. Këto marrëdhënie krijohen me njerëz

Kush nuk e kontrollon të folurën, nuk kontrollon mendimin dhe për këtë arsye nuk e dominon vetë ekzistencën! Heshtja është mirënjohëse. Heshtje do të thotë të vendosësh në fjalë forcën, bollëkun, ekuilibrin, shëndetin, iluminimin, lumturinë dhe mirësinë! Të folurit keq për të tjerët mund të jetë një zakon që nuk

1. Përdorni përsëritjen për ta mbajtur informacionin në kokë Truri e përpunon informacionin në kujtesën afatshkurtër, por mund ta harrojë shpejt nëse nuk e përsërisni. Ne harrojmë brenda një ore gjysmën e asaj që mësojmë. Kjo kujtesë reduktohet me 20% brenda javës. Kështu që duhet ta transferojmë informacionin në kujtesën