15/10/2018

Për ta bërë këtë test, duhet së pari të vendosni veten në një situatë. Ju po endeni nëpër një park dhe papritmas kuptoni se nuk është askush rreth jush. Ju jeni plotësisht vetëm në atë vend. Sikur kjo të mos ishte e mjaftueshme, keni harruar se cila anë është dalje,

Akrepi Mos kini frikë nga ndryshimet, horoskopi i të martës dhe ditët e ardhshme ju inkurajon që të punoni shumë për të përmirësuar atë që nuk është në rregull me jetën tuaj. Është një periudhë shumë interesante për ata që kanë nevojë të kthejnë faqen dhe të fillojnë nga e

Markus Aurelius një herë e një kohë ka thënë: “Nuk duhet t’i trembemi vdekjes, por të mos filluarit të jetojmë”. E keni parasysh se si shkon linja e një EKG-je në gjendje të vdekur? Është një vijë horizontale. Po një EKG tek një person në jetë? Ajo ka uljet dhe

1. Luani Luani është mishërimi i besimit. Disa madje mendojnë se nuk janë kurrë gabim. Se rruga e tyre është e drejta. Nëse dikush flet me ta dhe nuk i respekton, ata largohen. Ata e dinë se çfarë meritojnë. Ata nuk pranojnë asgjë më pak se më e mira, kur

Shikimi ynë ndërvepron me trurin tonë dhe sapo ne shohim diçka, truri menjëherë përpunon imazhin dhe përcakton atë që po shohim, ngjyrën e saj, formën e saj e kështu me radhë. Të gjitha në një çast. Mund të themi se ky është një lloj test-kuiz ku shohim shumë fytyra të

1. Personi i ndjeshëm dhe i dashur Ju karakterizoheni nag të qenit një person shumë i dashur, bamirës dhe i ndjeshëm ndaj ndjenjave dhe nevojave të të tjerëve. Ju e dini se si të shihni se çfarë të tjerët kanë nevojë dhe gjithmonë përpiqen të ndihmoni, sepse kjo është natyra