14/10/2018

DASHI Ditë reflektimi të gjerë dhe por edhe nervozizëm. Ju jeni kaq të gatshëm për të rishqyrtuar jetën tuaj dhe për të prerë degët e thata, saqë mund ta gjeni veten në një moment vështirësie të madhe. Fillimi i kësaj jave mund ketë një debat ose një qëndrim paksa intolerant

Kjo është historia jonë, e gjeneratës brenda mureve të shtëpisë, e gjeneratës që harxhon 90% të kohës brenda në shtëpi. Gjithçka nisi në ditën kur e lamë natyrën pas. Ne e mbushëm shtëpinë me gjëra të këndshme e me gjithçka që na dukej e nevojshme, aq sa shtëpia u bë

Virgjëresha 1 °:  Shfrytëzoni këtë gjendje astrologjike të forcës, të përcaktuar edhe nga aspekti i shkëlqyer i Venusit, që mund t’ju ndihmojë të sqaroni çdo polemikë që ka ndodhur kohët e fundit. Ju mund të zgjidhni një problem, duke folur qartë dhe duke krijuar një takim sqarues me personin në

Megjithëse është e vërtetë se tërheqja kimike dhe fizike janë pikat kyçe për shijen e burrave, ka disa karakteristika femërore që meshkujt i konsiderojnë si më sensuale. Siguria: Një grua e sigurt gjithmonë tërheq, sepse ajo ka shumë besim tek vetja dhe kjo e bën të parezistueshme. Sensi i humorit:

Sipas astrologjisë çdo shenjë e horoskopit ka karakterisitikat e saj, por këto katër dallohen për një karakter më të fortë dhe janë më të pushtetshme. Bëhet fjalë për Dashin, i cili është më i forti nga të gjithë shenjat në horoskop. Njerëzit në shenjën e Dashit njihen për energjinë dhe

  Shkencëtarët ia kanë atribuuar historikisht besimet politike, edukimit dhe ambientit rrethues. Por kërkimet e fundit tregojnë se prirjet tona politike, kanë një përbërës të madh gjenetik. Studimi më i fundit mbi besimet politike, i botuar në vitin 2014 në “Behavior  Genetics”, shqyrtoi një mostër prej më shumë se 12.000