13/10/2018

Akrepi:  Horoskop pozitiv i Paolo Fox, veçanërisht nga pikëpamja sentimentale. Javët e fundit ju kanë parë që jeni protagonistë të një rimëkëmbje të madhe. Ju keni mundësinë të mbështeteni edhe këtë javë në aspektin e shkëlqyer të Jupiterit, gjë që i bën marrëdhëniet ndërpersonale të veçanta. Edhe në punë krijueshmëria

Fillimi i një marrëdhënieje është përherë i bukur dhe të i këndshëm, por sapo një lidhje fillon të maturohet, aty fillojnë vështirësitë. Faza kur gjithçka dukej si një aventurë, duket sikur ka marrë fund dhe tashmë vjen momenti kur të dy duhet të përpiqeni ta bëni marrëdhënien tuaj të funksionojë.

Dashi Për shkak se jeni shumë impulsivë, sjellja juaj përfundon duke u udhëhequr nga mprehtësia, domethënë nga sensi i tyre i dijes. Nëse ndiqni intuitën tuaj, do të vini re se ky “udhëzues” i brendshëm ofron ndihmën e nevojshme në kohë të vështira. Demi Demi e di se si të

Fjalim motivues nga Denzel Washington Isha ulur në sallonin e bukurisë së mamasë sime dhe po e shihja veten në pasqyrë. Prapa meje ishte një grua që m’i kishte ngulur sytë nga pasqyra. Në një moment, ajo tha: “Dua të shpreh një profeci. 27 mars 1975, djalë, ti do të

Nga Mark Scott Trajtimi i problemit të lajmeve të rreme, duhej të ishte një mision i lehtë. Franca kërkon miratimin e ligjeve të reja, që do t’i lejonin gjykatat të vendosin mbi saktësinë e raportimeve online përpara zgjedhjeve kombëtare. Shtetet e Bashkuara, propozuan një ligj për rritjen e transparencës, mbi

Kërkojnë shpesh falje. Edhe pse mund të mos jenë në gabim, sërish e marrin fajin për të tjerët duke kërkuar falje. Është normale të kërkosh falje kur je në gabim, por jo kur nuk ke faj, thjesht sepse mendohesh shumë për atë që do të mendojnë apo do të ndiejnë