12/10/2018

GAFORRJA Vera dhe vështirësitë që kanë karakterizuar mbi të gjithë muajin gusht janë tani një kujtim i largët. Kjo javë mbyllet për bukuri, dhe gjithashtu gjatë së ardhmes mund të mbështeteni në një gjendje astrologjike të forcës. Ju ndoshta do të prisni një të ardhur më të madhe ekonomike, por

Nga Michael Shermer Robin Uilliams (63), Kërt Kobein (27), Ernest Heminguej (61), Alan Turing (41), Virginia Ulf (59), Vincent Van Gogh (37-vjeç). Kur të keni përfunduar leximin e kësaj liste njerëzish të ndjeshëm, që humbën jetën si pasojë e vetëvrasjes, diku tjetër në botë një person tjetër do të ketë

Njëri nga njerëzit më të pasur në botë, është pronari i Amazon, Jeff Bezos. Ai ka humbur 9.1 miliardë dollarë në ditë, për shkak të “turbulencave” në bursa. Sipas Forbes, pasuria e tij tani kap vlerën 144.7 miliardë dollarë. Revista po ashtu bën me dije se Amazon humbi gati 14

Momçillo Gavriç ishte ushtari më i ri në Luftën e Parë Botërore. Ai lindi më 1 maj 1906, në një fshat pranë qytetit të Loznicës në Serbinë perëndimore, si fëmija i 8 nga 11 gjithsej. Në fillim të luftës së madhë në gushtin e vitit 1914, ushtarët austro-hungarezë i ekzekutuan

Dashi Të lindurit në shenjën e Dashit i duan sfidat dhe arrijnë me lehtësi të kapërcejnë çdo vështirësi të jetës. Ata bëjnë gjithçka që është në fuqinë e tyre për të ndihmuar ata që kanë nevojë dhe kanë një nivel energjie të jashtëzakonshëm. Një nga gabimet e tyre më të

Për shumë njerëz, të thuash një gënjeshtër mund të konsiderohet një defekt që kushdo mund të ketë. Për të tjerët, është normale për sa kohë që nuk dëmton askënd. Në disa drejtime, ne jemi të vetëdijshëm se ka me qindra gënjeshtarë, dhe doni apo jo, duhet të keni jetuar me