11/10/2018

Nga Oliver Kamm Rusia nën regjimin e Vladimir Putinit është një shtet batakçi, por jo veçanërisht i aftë. Ky është përfundimi i pashmangshëm, që mund të nxirret nga përpjekjet e spiunëve rusë, për të shënjestruar operacionet kibernetike të Zyrës së Jashtme, objektin kërkimor në Porton Daun dhe Organizatën për Ndalimin

Bricjapi, 5 yje:  Horoskopi i dits s ëpremte, 12 tetor dhe në ditët në vijim ju fton të jeni më të kujdesshëm. Në fakt, krahasuar me të kaluarën ka energji dhe forcë më të madhe. Pikërisht për këtë arsye mund të jetë e dobishme që të organizoni më mirë angazhimet.

Menjëherë pas vrasjes së gazetares Viktorija Marinova u dhan vlerësime se ajo është vrarë për shkak të profesionit të saj. Por hetimet po vazhdojnë dhe janë të mundura edhe motive të tjera. Viktorija Marinova – moderatore televizive nga qyteti bullgar Russe, është përdhunuar brutalisht, është plaçkitur dhe vrarë. Vetëm disa

“Gabimi i një doktori varroset në tokë. Gabimi i një arkitekti bie në tokë, kurse gabimi i një mësuesi ecën nëpër tokë”. “Vetëm gjuha e muzikës, verës dhe dashurisë nuk ka nevojë të përkthehet”. “Nëse njeriu nuk ndjen as kënaqësi, as dhimbje; nëse nuk ndjen as gaz, as hidhërim, as

Dashi Puna ideale për një Dash është ajo e cila ofron adrenalinë, është e mbushur plot me sfida dhe kurrsesi monotone. Jeni tepër energjikë dhe të gatshëm për të ndërmarrë risqe, fillime apo biznese te reja. Shpirti i konkurrencës dhe individualiteti s’do t’ju lënë kurrë në baltë. Punët që mund

Kur vete njeriu, i lirë e i vetëm, larg atdheut – viset e reja, ndryshimi i zakoneve, ëmbëlsia e udhëtimit e një mijë gjëra që vihen re ndër popuj të huaj, të gjitha këto ta përgëzojnë zemrën e të bëjnë jo të harrosh Shqipërinë, po të mos të vejë tek