10/10/2018

Nga Philip Jaekl “Mendoj, pa ekzistoj”, ishte shpallja e filozofit të shekullit XVII-të, Rene Dekart. Kjo e vërtetë u rizbulua në vitin 1887 nga Helen Keler, një vajzë e shurdhër dhe e verbër 7-vjeçare:”Nuk e dija se ekzistoja. Kam jetuar në një botë që nuk ishte një botë … Kur

Gaforrja, 5 yje:  Ditë pozitive kjo e enjte, të paktën nga pikëpamja sentimentale. Këto janë ditë të këndshme për t’u përpjekur dhe për të rivendosur një marrëveshje më të fortë me partnerin. Por edhe të rizbuloni bashkëpjesëmarrjen e humbur. Ekziston një zgjim i pasionit, i cili për një kohë të

1. Ora me rërë Ju kujdeseni për shëndetin tuaj dhe bollëkun. Ju nuk dëshironi të plakeni ose të humbni ndonjë nga të dashurit tuaj. Për të parandaluar këto gjëra ju jeni të aftë për shumë gjëra të pabesueshme. Kërkoni gjithmonë atë që ju takon. Ndonjëherë ju shkoni deri në ekstreme.

Shenjat e gishtërinjve thonë shumë për personalitetin tuaj. Ja çfarë domethënie kanë. Harqe jo shumë të theksuar Jeni përgjithësisht i përgjegjshëm dhe i rezervuar; punëtor, i mbyllur dhe me këmbë në tokë, sfidoni me drejtësi. Harqe krijojnë një lloj piramide Keni përgjithësisht personalitet bipolar. Nxeheni shpejt; jeni herë i mbyllur,

Nëse keni lindur në dhjetor, janar, gusht ose shtator mund të ketë një ndikim domethënës dhe afatgjatë në jetën tuaj. Hulumtimet tona të reja mbi muajin tuaj të lindjes mund të kontribuojnë gjithashtu në formësimin e personalitetit tuaj. Në veçanti, ne kemi zbuluar se vetëbesimi i njerëzve mund të ndryshojë

Dashi Puna ideale për një Dash është ajo e cila ofron adrenalinë, është e mbushur plot me sfida dhe kurrsesi monotone. Jeni tepër energjikë dhe të gatshëm për të ndërmarrë risqe, fillime apo biznese te reja. Shpirti i konkurrencës dhe individualiteti s’do t’ju lënë kurrë në baltë. Punët që mund