Home»Lifestyle»10 cilësi për njerëzit e mbyllur në vetvete , të cilat shumë njerëz i besojnë si të vërteta

10 cilësi për njerëzit e mbyllur në vetvete , të cilat shumë njerëz i besojnë si të vërteta

  1. Nuk u pëlqen të flasin. Nuk është e vërtetë. Ata thjesht nuk pëlqejnë të flasim për tema që nuk iu interesojnë, ndërsa kur hapen tema që i interesojnë, mund ta vësh re se nuk pushojnë se foluri.
  2. Janë të turpshëm. Disa janë të tillë, por jo të tillë. Ata preferojnë t’i ruajnë energjitë e tyre dhe të mos i shpenzojnë mbi tema që nuk i sjellin asnjë përfitim.
  3. Janë të pasjellshëm. Nuk është e vërtetë, pasi siç e përmendëm edhe më sipër, ata marrin pjesë vetëm në temat që u interesojnë, por kjo nuk i bën ata të pasjëllshëm.
  4. Nuk i pëlqejnë njerëzit. Thjesht kanë natyrë të rezervuar dhe jo tepër të hapur si ekstrovertët, por edhe ata si çdo person, kanë njerëzit që u pëlqejnë dhe njerëzit që nuk u pëlqejnë.
  5. Urrejnë të dalin në publik. Introvertët pëlqejnë vendet e qeta dhe nuk qëndrojnë për një kohë të gjatë në një vend. Sapo arrijnë atë që kërkojnë, ata kthehen në qetësinë e shtëpisë së tyre.
  6. Nuk u pëlqen të kenë pranë sa më shumë njerëz. Introvertët kalojnë më tepër kohë vetëm, se sa ekstrovertët, por kjo nuk do të thotë se nuk u shijon koha që kalojnë me njerëzit e tjerë.
  7. Janë të çuditshëm, por në fund të fundit, a nuk është çdokush i çuditshëm në mënyrën e vetë? Edhe ata ashtu si gjithë të tjerët, nuk duan të paragjykohen për personalitetin e tyre.
  8. Nuk dinë se si të bëjnë qejf. Jo, edhe ata dinë si të bëjnë qejf, por në mënyrën e tyre, të ndryshme nga mënyra e ekstrovertëve. Pra, ata kanë përkufizimin e tyre të kënaqësisë.
  9. Mendojnë vetëm për veten e tyre. Mund të duken si të tillë, sepse mbajnë shumë brenda vetes dhe nuk shprehen, por gjithsesi nuk janë arrogantë. Thjesht duan kohë të fitojnë pavarësinë e tyre.
  10. Mund të shndërrohen në ekstrovertë në ditë. Janë bërë studime të shumta për të parë shndërrimin e tyre në ekstrovertë dhe sërish ata nuk mund të jenë dot plotësisht të tillë.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *