09/10/2018

Akrepi: Prej disa javësh, të lindurit e kësaj shenje janë prekur nga kalimi i vështirë i Marsit. Vështirësitë grumbullohen dhe është e lehtë të humbësh durimin dhe të turbullohesh. Ka pak siguri, por nga ana tjetër ju keni mundësinë të vazhdoni idetë dhe nismat tuaja në sajë të mbështetjes së

Nëse do të jetosh një jetë të bukur, bën mirë të mos e lejosh veten tënde të kontrollohesh nga këto pesë gjëra: E shkuara jote. Mund të të ketë ndodhur gjithçka në të shkuarën, mund të të kenë bërë të këqija që nuk i kishe imagjinuar më parë, por sërish

Ambasadorja amerikane në Kombet e Bashkuara, Nikki Haley, i paraqiti presidentit Donald Trump dorëheqjen nga funksioni i saj. Sekretarja e shtypit në Shtëpinë e Bardhë, Sarah Sanders, bëri të ditur se “Presidenti Trump dhe Ambasadorja Nikki Haley do të takohen në Zyrën Ovale në orën 10:30. Ky takim do të

Temperatura më e lartë e regjistruar ndonjëherë në Kanada është 45.0 gradë Celsius, shumë më e lartë se sa piku që është regjistruar ndonjëherë në vendet tropikale si Brazili apo Tajlanda. Akti i “dhënies së çelësit të qytetit”, është një vazhdim i një praktike mesjetare ku qytetet zakonisht i mbyllnin

Turbinat gjigande të erës, që prodhojnë energji pa konsumuar lëndë të djeshme, rrisin disi temperaturën e planetit tonë. Nëse Shtetet e Bashkuara, do të prodhonin turbina të mjaftueshme për të përmbushur të gjithë kërkesën e vet për energji elektrike, ato të rrisnin menjëherë temperaturat e ajrit në rajon, me të

Nga Aalison Pearse Stevens Na pëlqen ose jo, mediat sociale janë një pjesë e rëndësishme e jetës sot. Adoleshentët, kalojnë më shumë se gjysmën e orëve të tyre zgjuar në internet. Ju vetë e përdorni një pjesë të asaj kohe për të postuar foto, dhe për të hapur profile në