08/10/2018

Nuk u pëlqen të flasin. Nuk është e vërtetë. Ata thjesht nuk pëlqejnë të flasim për tema që nuk iu interesojnë, ndërsa kur hapen tema që i interesojnë, mund ta vësh re se nuk pushojnë se foluri. Janë të turpshëm. Disa janë të tillë, por jo të tillë. Ata preferojnë

VIRGJERESHA 5 yje: Ju jeni një shenjë racionale dhe e qëndrueshme, në dashuri kur vuani është për shkak se ka situata që janë të vështira për t’u menaxhuar. Ose sepse do të donit të gjendeshit gjithmonë mbi partnerin. Në të vërtetë, ka situata ku hendeku dhe dallimet me partnerin tuaj

Nga John Feffer Lajmi se Kanadaja i është nënshtruar diktatit të SHBA-së mbi tregtinë më trishtoi. Entuziazmi me të cilin Donald Trump e bëri të ditur “fitoren” e tij të fundit, është mashtrues. Sigurisht, nuk e detyroi ai Meksikën dhe Kanadën të bënin gjithçka që ai donte në zëvendësimin e

Për çfarë shërben shkolla? Unë shpenzova 16 vite në bankat e shkollës dhe kur përfundova, sërish nuk dija asgjë për jetën. Nuk dija si të menaxhoja si duhej lekët e mia dhe as se si të aplikoja për të gjetur një punë. U diplomova si më i miri i klasës

Ndarjet dhe zhgënjimet na trembin, pasi kanë fuqinë të ndryshojnë jetën tonë. Jeta kështu funksionon. Një derë mbyllet dhe një tjetër hapet. Mirëpo një femër mund të pësojë vërtetnjë ndryshim drastik, nëse lëndohet herë pas here. Janë dhimbjet dhe zhgënjimet e saj të mëparshme, ato që e mësojnë atë të

Nga fundi i shekullit XVIII, të gjithë detarët që lundronin nëpër detra dhe oqeane, ishin të tmerruar nga “Holandezi Fluturues”, një anije fantazmë që pa ndryshim paralajmëronte një fatkeqësi të pashmangshme. E dënuar të lundronte përgjithmonë, dhe për të mos u rikthyer kurrë në shtëpi, dhe me një ekuipazh formuar