07/10/2018

Shtrëngojini si duhet duart me të tjerët. Shikojini njerëzit në sy. Këndoni në dush. Blini një sistem të madh stereo, për të dëgjuar muzikë. Në një përleshje, godisni të parët dhe godisni fort. Mbani sekrete. Mos u dorëzoni para asgjëje. Mrekullitë ndodhin çdo ditë. Pranojeni gjithmonë një dorë të shtrirë.

Kam shumë shpresë  Te Perëndija.  Që të mos jesë  Kshu Shqipëria,  Po të ndritohet  Të lulëzohet.  Pa vjen një ditë  Që të na sjellë  Të madhe dritë  P’ajo të pjellë:  Qytetërinë,  Fatbardhësinë.  Vëllazërija  Edhe bashkimi  E njerëzija  Është shpëtimi,  Lum kush t’arrijnë!  Pa do të vijnë.  Që Shqipërija  Do të

DASHI Këto dy ditët e para të javës nisin me një tension të vogël. Jeni aq të përfshirë në punët e përditshme dhe në marrëdhëniet me të tjerët, saqë është shumë e vështirë për ju të ndjeheni rehat. Po fillon një revolucion që do të ketë periudhë më të mirë

Akrepi 1 Pjesa e parë e javës do të jetë mjaft e qetë, sipas horoskopit javor. Në dashuri, përpiquni të keni më shumë besim te vetja. Edhe nëse nuk është e lehtë për të pranuar pasiguritë dhe xhelozitë, në disa raste duke u përpjekur ta ngacmoni partnerin, mund të krijoni

Nga Dustin Koski Shumica e njerëzve mund të kenë dëgjuar për Legjionin e Huaj Francez në filmat e vjetër apo historitë e viteve 1930-1940. Më së fundmi në filma si “Mumja”, ku aktori protagonist Brendon Frejzër luan rolin e anëtarit të Legjionit të Huaj Francez. Koncepti mbi Legjionin, është se

Nga Rexhep Tajip Erdogan Këtë javë, udhëheqësit nga e gjithë bota janë mbledhur në selinë e Kombeve të Bashkuara në Nju Jork, për të shkëmbyer pikëpamjet e tyre mbi problemet më emergjente që ka aktualisht njerëzimi. Tema kryesore e takimit të këtij viti “Ta bëjmë OKB-në të rëndësishme për të