06/10/2018

Fjalim reflektues nga Tony Robbins Kam qenë i mërzitur, i acaruar, sepse kisha ngelur vetëm me 26 dollarë në xhep dhe nuk e dija se si do t’i siguroja vaktet e mia. I kisha dhënë një miku 1200$, kur ai kishte nevojë dhe ai as që po ma hapte celularin

Nga Joschka Fischer Kanë mbetur vetëm disa muaj, kur Mbretëria e Bashkuar do të dalë zyrtarisht nga Bashkimi Europian. Deri tani, debati rreth Brexit është sjellë kryesisht rreth çështjeve ekonomike. Nëse Britania e Madhe do të dalë nga blloku pa një marrëveshje të përbashkët, dëmi ka të ngjarë të jetë

Disa nga thëniet më frymëzuese nga Jay Shetty “Mos thuaj: “Pse po më ndodh mua kjo gjë?”, por thuaj: “Çfarë po më mëson mua kjo gjë?”. Do të ndryshojë gjithçka”. “Nëse nuk mëson të rrish vetëm , gjithmonë ke për të pasur frikë nga vetmia”. “Mos u ndje keq duke

Për të reklamuar shërbimet e tyre, prostitutat në Greqinë e lashtë mbanin sandale që kishin të stampuar poshtë tyre fjalën “më ndiq”, dhe që linin shenjë në rrugë kur ecnin. Falë masave të marra nga njeriu, e çara në shtresat e ozonit do të rikthehet siç ishte në vitet 1980,

Depresioni dhe ankthi, nuk janë gjithmonë të lehta për t’u zbuluar. Simptomat e dukshme si trishtimi apo shqetësimi i vazhdueshëm, mund të mos jenë të pranishme. Përkundrazi, një person mund të shfaqë simptoma të fshehta, si pavendosmëria kronike apo një përgjumje e tepruar. Diagnoza kërkon zakonisht një psikolog. Përveç konsumit

Mund të mendohet me të drejtë, që për gjithë mundin e shpenzuar për të fituar një Çmim Nobel, do të ruhet si një relike, homologia e saj fizike – një medalje ari 18 karatësh, që peshon 175 ose 185 gramë. Por nuk është përherë kështu. Historia e këtij çmimi, është