05/10/2018

Akrepi, 8 1/2:  Ata që kanë qenë vetëm për njëfarë kohe, janë ndoshta sepse kanë frikë të përfshihen dhe të përjetojnë emocione të reja. Kjo e shtunë ka një gjendje astrologjike të forcës, mos kini frikë të dilni dhe të përfshiheni pak më shumë. Dita e së dielës me pesë

Nuk ka asgjë që një Peshore nuk mund të bëjë. Problemi është se ajo dëshiron të bëjë pothuajse gjithçka. Kjo është kryesisht për shkak të dy tipareve karakteristike të shenjës: Pavendosmëria Ashtu si të gjitha shenjat e ajrit, njerëzit e qeverisur nga Peshorja jetojnë me kokat e tyre mbi re,

Shkenca mund të na ketë dhuruar ilaçet, avionet, apo edhe internetin, por gjithashtu di edhe si të na ulë me këmbë në tokë. Së fundmi një shkencëtar ka mohuar kategorikisht ekzistencën e jetës pas vdekjes, duke e bazuar në fakte shkencore. Sean Carroll, kozmolog dhe profesor i fizikës në Institutin

Gratë janë të njohura për natyrën e tyre emocionale dhe të butë, e nga kjo nuk është çudi që ndjenjat e tyre të shkatërrohen si rezultat i përplasjes së ndjenjave. Kjo do të thotë që ato e përkthejnë marrëdhënien e tyre si të duan. Por gaboheni nëse vetëm femrat duan

Letra e Hollyt u shpërnda nga familja e saj, pas ndarjes nga jeta. Holly shkruan se është e çuditshme që duhet të pranojë kaq shpejt vdekjen e saj, pasi imagjinonte që do të jetonte deri sa të plakej. Më poshtë pjesë nga letra e saj: “Është e çuditshme që të

Kur presidenti aktual i SHBA-ve, Donald Trump, mbushi 3 vjeç, ai filloi të fitonte plot 200 mijë dollarë në vit. Sot Trump është një nga njerëzit më me ndikim në çështjet që kanë rëndësi ndërkombëtare, por ai ka qenë gjatë gjithë jetës së tij një miliarder. Kur mbaroi kolegjin, Trump