03/10/2018

Cilat janë dy shenjat më me fat për sot? DASHI Pas melankolisë së ditëve të fundit, hyrja e Hënës tek Luani do të sjellë një valë të re entuziazmit për t’u përdorur, si në dashuri, dhe në punë: ju jeni shpirtra aventureskë, kështu që shikoni të ardhmen lentet rozë të

DASHI Pas melankolisë sëë ditëve të fundit, hyrja e Hënës tek Luani do të sjellë një valë të re entuziazmit për t’u përdorur, si në dashuri, dhe në punë: ju jeni shpirtra aventureskë, kështu që shikoni të ardhmen lentet rozë të optimizmit. DEMI Kuadrimi mes Hënës, Luanit dhe Uranit në

Disa thënie të veçanta nga Ramiz Karaeski “Ndryshimi midis shkollës dhe jetës: në shkollë mëson dhe pastaj testohesh, në jetë testohesh dhe pastaj mëson”. “Po të dyshosh për besnikërinë e një shoku, dyshimi yt mund të bëhet shkak që edhe ai të dyshojë për ty”. “Njeriu nuk bëhet i varfër

Të dëshirosh është gjë shumë e zakonshme. Të hënën mund të mendoni se dëshironi një palë këpucë të reja, por e harroni të premten. Megjithatë, ekzistojnë dëshira më të thella, të cilat janë çelësi për marrjen e kontrollit të jetës suaj. Kanë qenë aty brenda jush për një kohë të

Dashi Me një pamje të sinqertë, gruaja e shenjës së dashit nuk di të fshehë ndjenjat e saj. Ajo është plot energji dhe nuk mund të qëndrojë e qetë për një minutë. Në dashuri, ajo është një zjarr, por vuan shumë nga zhgënjimet. Shumë krenare, ajo gjithmonë e mban kokën

DASHI E enjtja do të jetë një ditë e rëndësishme për ju që po kërkoni konfirmim, që jeni duke kërkuar përgjigje. Këshilla, tani, është që të shmangni përplasjet me mjedisin që ju rrethon, sepse duke shkuar përpara me kalimin e kohës kërkohen gjithnjë e më shumë mundësi të reja. Duhet