02/10/2018

DASHI Shenja e Dashit do të tregohet veçanërisht e “harbuar” në marrëdhëniet romantike, nën mundësinë e përjetimit të emocioneve intensive me partnerin, veçanërisht në mbrëmje. Në punë mund të filloni të rikuperoni gjendjen e mirë gjatë ditës. DEMI Shenja e Demit do të tregohet indiferente ndaj thirrjeve sentimentale në këtë

Shigjetari Shigjetari është më naivja e të gjitha shenjave të zodiakut. Ata që besojnë më shumë, aq sa ndonjëherë rrezikojnë të bëhen për budallenj. Por ata të Shigjetarit nuk janë budallenj, thjesht u besojnë shumë njerëzve. Dashi Dashi është një tjetër shenjë që tenton të manipulohet lehtë. Dashi ka një

Nga Matthew Gaskill Vepra dhe njeriu tek kompozitori rus Dmitri Shostakoviç (1906-1975) janë enigmatike. Historianët dhe kritikët e muzikës, gjatë jetës së tij dhe sot, janë të ndarë mbi veprat dhe thelbin e personalitetit të tij. Disa thonë se veprat janë jashtëzakonisht të vështira për t’u kuptuar, dhe po aq

Dieta e mëposhtme është ajo e përdorur prej Beyonce pas lindjes së fëmijës së saj. Duke qenë se çdo shtatzëni i lë nënat me disa kg më tepër, ajo ndoqi këtë dietë për të rënë në peshë. Rezultatet e saj janë më të dukshme pas 10 ditësh, në të cilat

Atje sipër, në një pllajë, ishin të shpërndarë tridhjet apo dyzet mullij me erë. Sapo i vuri re, Don Kishoti u kthye nga shërbëtori i tij dhe i tha: – Fati po na ndihmon që të kryejmë punët tona më mirë se çdo ta dëshironim, sepse, ja miku im Sanço

Shpesh na lihet të mendojmë se mënyra se si performojmë në shkollë, është njësoj si mënyra se si do t’ia dalim mbanë në jetë. Ne detyrohemi që të vegjël të besojmë se çfarë ka vlerë dhe është e rëndësishme në shkollë, ka po aq vlerë dhe është po aq e