01/10/2018

Muajt pararendës ishin intensivë me planetët reaksionarë dhe lëvizjet astrologjike që na bënë të punonim për të zbuluar qëllimin tonë dhe të kishim marrëdhënie të suksesshme, por, sipas horoskopit, ky muaj do jetë kulmimi i të gjitha këtyre përpjekjeve. Ja si do ndikojë muaji tetor në jetën e çdo shenje:

Thellë në veten teme flejnë kangët e pakendueme  të cilat ende vuejtja as gëzimi s’i nxori,  të cilat flejnë e presin një ditë ma te lumnueme  me shpërthye, m’u këndue pa frigë e pa zori.  Thellë në veten teme kangët e mia jesin…  e unë jam vullkani që fle i

Në moshën 19 vjeçare, Amy Purdy u diagnostikua me një formë të rëndë të meningitit bakterial. Sëmundja bëri që ajo të humbte të dyja veshkat e saj, të dyja këmbët dhe shpretkën. Në atë kohë, mjekët i dhanë vetëm 2% mundësi për të mbijetuar. Por, pasi i ati i dhuroi

“Tani unë jam bërë vdekja, shkatërruesja e botëve”. Këto janë fjalët që mendoi Robert Openhajmer, pasi u bë dëshmitar i shpërthimit të parë të një bombe atomike më 16 korrik 1945. Në atë moment, ai e kuptoi fuqinë e vërtetë dhe potencialin e tmerrshëm të zgjuarsisë teknologjike. Tre të katërtat e

Ju ndodh shpesh të shihni dikë dhe të dashuroheni me pamjen, ose me diçka që nuk e kuptoni dhe pavarësisht kësaj ju tërheq shumë?! Ndodh shpesh, të keni një interes ndaj dikujt pa e kuptuar arsyen ose dhe kur nuk ju pëlqen, e keni të vështirë të shpjegoni pse. Fjalët

Thënie nga Agatha Christie “Mos i bëj asnjëherë vetes, diçka që mund të ta bëjnë të tjerët për ty. Bëj përherë diçka akoma më të veçantë”. “Një këshillë e mirë mundet edhe të të injorohet, por nuk ka arsye se pse të mos e japësh”. “Unë jam martuar me një