October 2018

Binjakët 5 yje Eshtë një moment pozitiv për të jetuar në mënyrë më aktive dhe me angazhim emocionet tuaja. Mos harroni se ka çështje ekonomike dhe financiare që duhet të zgjidhen sa më parë të jetë e mundur. Muaji i ardhshëm mund të jetë më i vështirë për t’u përpjekur

“Nëse më paguan sa do ti, unë punoj si dua unë…  Nëse më paguan sa dua unë, unë punoj si do ti!”. – Donald Trump “” Problemi më i madh i njerëzimit është se : budallenjtë janë tepër të sigurtë në mendjen e tyre, ndërsa të mençurit plot me dyshime!”.

Zhulieta Mos do të ikësh? Ende s’është gdhirë, Nuk ishte lauresha, por bilbili Ai që vrau veshin tënd të frikshëm. Ai këndon çdo natë përmbi shegë, Besomë, i dashur, ish vërtet bilbili. Romeo Ish lauresha, kasneci i mëngjesit, Nuk ish bilbili. Pa shiko, e dashur, Rrezet nakare, si dantellë e

Dhe as ajo nuk e kuptoi dot pse u bë dy Ana-Maria! Njëra ngulte këmbë e thoshte: -Do të vijë se më pëlqen. Ai është njeri i vërtetë. E ka kuptuar se këtë jetë nuk e bëra ngaqë më pëlqente, po më zvarritën.Ai më do se dhe unë e dua.

Edhe nëse temperatura është njëlloj, trupi ynë e percepton më shumë të ftohtin në vjeshtë se sa në pranverë. Prandaj ne vishemi më trashë, edhe në ditët kur temperatura e ajrit është e njëjtë. Arsyeja? Perceptojmë ndjesi të ndryshme, kryesisht për shkak të lagështirës më të madhe. Në fakt, nëse

Në ditët e sotme kemi shtëpi të mëdha, por familje të vogla. Të gjithë synojmë të kemi sa më shumë dhoma, ambiente për të ndenjur, por kemi familje të vogla, sepse sa më shumë fëmijë do të thotë më shumë shpenzime dhe më tepër kohë për t’u shpenzuar me ta.