Home»ZZZFun»Mund ta gjesh balerinën midis flamingove?

Mund ta gjesh balerinën midis flamingove?

Në imazhin e mëposhtëm duhet të gjeni balerinën e fshehur mes flamingove. Shumica e përdoruesve të internetit thonë se u janë dashur 30 sekonda deri në 5 minuta për të gjetur balerinën. Po juve, sa ju duhet?

A keni arritur ta gjeni? Iluzioni optik, i projektuar nga Danceëear Central, u krijua për të rritur ndërgjegjësimin rreth baletit dhe vallëzimit në përgjithësi. Ne shpresojmë se ka funksionuar.

Sa kohë keni gjetur balerin? Ende nuk e keni zgjidhur? Ja një ide: Ndodhet në të majtë të imazhit.

Mos u shqetësoni nëse nuk mund ta gjeni, e keni zgjidhjen më poshtë!

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *