29/09/2018

I ati i saj vdiq në mënyrë misterioze, kur ajo ishte vetëm 8 vjeçe. Disa mendonin se atë e vranë për qëllime politike, por ende sot nuk dihet arsyeja e vërtetë e vdekjes së tij. Gjithsesi, kjo ngjarje shërbeu për ta afruar më shumë Nënë Terezën me të ëmën, e

Ka mjaftuar një postim i vetëm në faqen e Facebook-ut “Mental Health Awareness”, që i ka bërë shumë njerëz të flisnin për ngjarjet e tyre të vështira në jetë. Njerëzit që kanë tentuar vetëvrasjen, u pyetën se çfarë do të donin të përcillnin tek të tjerët lidhur me eksperiencën e

“Gruaja dhe vjehrra ime” është një nga iluzionet optike më të njohura në botë. U krijua nga piktori anglez W.E Hill në vitin 1915 dhe u publikua në revistën amerikane “Puck”. Në të shihen dy figura; e para e një gruaje të re me kokën të rrotulluar, e dyta një

Nga Alison Abbott  Në Londër është rizbuluar së fundmi letra origjinale, përmes së cilës astronomi italian Galileo Galilei kundërshton doktrinën e Kishës Katolike Romake. Letra origjinale, e humbur prej shekujsh, dhe në të cilën Galilei i fshehu argumentet e tij kundër doktrinës së kishës, sipas së cilës Dielli rrotullohet rreth

Nga Steven Erlanger Presidenti amerikan Donald Trump, duket i vendosur t’i japë fund 70 viteve të politikës së jashtme amerikane, veçanërisht ndaj Europës, të cilën ai e konsideron si më pak aleate, dhe më shumë si një rivale. Kthesa e Trump, ka nxitur një kërkim të zjarrtë në të dyja

I/ e dashur ti që po e lexon këtë material, unë nuk të njoh dhe nuk e di se çfarë po kalon në jetën tënde, por dua të të them se je i/e bukur. Ne jemi të gjithë të bukur në mënyrën tonë, pavarësisht përmasave tona, ngjyrës sonë, apo paraqitjes