28/09/2018

Sa rëndësi ka familja për ju? A jeni personi që do zgjidhnit çdo herë ata dhe jo shoqërinë? Disa shenja të horoskopit bëjnë pikërisht këtë. Ata e dinë se miqtë vijnë e shkojnë por familja është përgjithmonë. Këto janë shenjat që nuk e marrin lidhjen familjare me lehtësi: Dashi: është

Mes 1947 dhe 1957 të ishe në “Listën e zezë” të Hollywood-it do të thoshte për një kineast jo vetëm ta kishe të pamundur të punoje, por në shumë raste edhe dënim me ostracizmin social, madje disa edhe me burg ose mërgim. Kjo listë i pati rrënjët në triunfin republikan

1. Dashi Sipas astrologjisë, ekuinoksi vjeshtor gjithmonë zhvillohet në të njëjtën ditë kur dielli hyn në peshore. Nuk është gjithmonë një sezon i lehtë për ju për shkak të një detaji të tmerrshëm: Peshorja është shenja juaj e kundërt. Peshorja përmban gjithçka për të cilën nuk jeni mësuar. 2. Binjakët

Akrepi 9: Keni një rekuperim të mirë, ju jeni shenja e rritjes dhe pjekurisë. Të gjitha qëllimet që keni arritur, janë arritur falë një lufte. Përvojat tuaja përfaqësojnë një pasuri, ju gjithmonë e merrni jetën tuaj në gji, dhe në mënyrë të pashmangshme ju përballeni me një rrezik më shumë

Udhëheqësit e mëdhenj, betejat epike, epidemitë vdekjeprurëse dhe tërmetet shkatërruese, kanë ndikuar padyshim në fatin e qytetërimeve të mëdha. Megjithatë, ekziston edhe një faktor tjetër, që ka ndikuar në rrjedhën e ngjarjeve:kapriçot e motit. A është e mundur që stuhitë dhe mjegullat, të kenë diktuar më shumë historinë, se sa

Biri im, nëse po shpenzon për një femër dhe ajo nuk të pyet ndonjëherë nëse je duke kursyer, apo duke investuar, por thjesht po i pëlqen vëmendja jote, mos u marto me të. Biri im, mos e lidh gruan tënde përherë me kuzhinën. Ku ke dëgjuar për një gjë të