27/09/2018

Zgjidh njërën prej figurave dhe zbulo çfarë diçka të rëndësishme për jetën tënde. Hëna nr 1. Je e orientuar drejt suksesit, energjike, optimiste dhe me besim në vete. Gjithmonë i thua vetes se duhet të punosh me veten për të rritur vetëbesimin, por në fakt e ke mjaftueshëm. Një tjetër

Arsyeja mbetet e panjohur, por ka një mundësi që personat e lindur në të njëjtin muaj kanë karakteristika të përbashkëta personaliteti. Ja disa gjëra të rëndësishme për secilin muaj. Janari Femrat e lindura në janar kanë ambicie të mëdha, edhe pse janë të kujdesshme dhe serioze. Janë kritike ndaj të

Të gjitha gratë janë tërheqëse dhe unike, por ka disa që kanë më shumë fuqi se të tjerat për të joshur. Dashi: Vajzat e kësaj shenje janë mësueset e joshjes, atyre nuk u duhet të bëjnë shumë gjëra për të tërhequr vëmendjen. Bricjapi: Kur një grua e Bricjapit dëshiron të

E shkuara ka çaste dhe orë të hidhura, mos ma kujto për shembull, më pe me duar të lidhura, mos ma kujto! Për shembull, më pe në rruge të pire, mos ma kujto, Të pirë e të humbur, të sharë e të grirë, mos ma kujto! Për shembull, më rrahën

Më poshtë do të mund të lexoni disa nga thëniet më të veçanta nga Nelson Mandela. “Karakteri përcaktohet nga mënyra se si i trajton ata që nuk mund të bëjnë dot asgjë për ty”. “Nëse na shkaktojnë një plagë të thellë, ne asnjëherë nuk arrijmë të shërohemi vërtet, deri në

Ti ke pas’ pa do koh’ edhe ma t’vshtira, Ti ke pas’ hjek, ma shum’ mjerim, Prandej qindro burrnisht sikur përpara E mos u tremb, por ki guxim! Shum’ dallgë t’rrepta ti i pate hjekun, Që ty t’u turrshin me rrëmbim, E pra mbasi der sot trimnisht qindrove, Ti mos