26/09/2018

Është e mundur të përcaktohet karakteri i një personi si një grup individual cilësish mendore të personalitetit. E gjithë kjo manifestohet në sjelljen e të gjithëve nëpërmjet veprimeve dhe zgjedhjeve të tij. Karakteri ynë zbulohet qartë nëpërmjet asaj që bëjmë, sidomos kur jemi vetëm. Për të realizuar këtë provë, ju

Nga Anne O.Krueger Uashington – Dhjetë vjet pas falimentimit të bankës ‘Lehman Brothers’, ne e dimë se reagimi shumëpalësh, ishte vendimtar në parandalimin që i ashtuquajturi Recesioni i Madh, të bëhej edhe më i madh nga sa ishte. Asokohe, po lëkundej vetë ishte sistemi financiar botëror. Sot është në rrezik

Nga observatori i astronomisë në Berlin, astronomi Johann G. Galle zbuloi planetin Neptun në 23shtator 1846. Për zbulimin e tij gjermani Johann Galle (1812-1910) ndoqi përllogaritjet e matematikanit francez,  Le Verrier (1811-1877) që kishin ardhur me letër dy ditë më parë se të konfirmohej zbulimi i të kaltrit. Francezi Le

Secili prej nesh është përgjegjës për lumturinë e vet, por disa gjëra mund të na ndihmojnë të ndjekim mënyrën më të shëndetshme për jetën që duam të jetojmë. Dashi Për të arritur lumturinë e tyre të vërtetë, të lindurit e Dashit duhet vazhdimisht të punojnë në projektet e tyre personale,

Më poshtë janë mëkatet kapitale që çdo shenjë ka gjasa të bëjë, në bazë të karakteristikave të saj astrologjike. Dashi Dashi është i prirur të kryejë mëkatin kryesor zemërimin. Megjithëse duket i qetë dhe i ekuilibruar, ndikimi luftarak i Marsit, planeti i tij dominues e bën atë të ketë momente

Fati nënkupton energji pozitive që mund të të shpien shumë më tepër se të mirat materiale, si për shembull harmonia dhe pozitiviteti në jetën e dashurisë, shëndetin financiar e shumë të tjera. Dashi Ju duhet të zgjidhni nëse do të veproni me zemër ose me arsye, dhe ky është një