26/09/2018

Demi, 5 yje:  Ka mundësi të mira për të evoluuar. Demat fitues janë ata që në këtë periudhë tregojnë se nuk kanë frikë të ndryshojnë dhe të bëjnë gabime. Të jesh gjithmonë me njerëz të njëjtë dhe gjithmonë të bësh të njëjtat gjëra, mund të jetë penalizuese. Kjo është koha

Rrushi është një nga frutat karakteristike të fundit të verës dhe fillimit të vjeshtës. Ai ndahet në rrush për verë dhe rrush që shtrohet në tavolinë gjatë vakteve familjare, edhe pse nuk ka një ndarje preçise mes të dyja klasave, pasi shpesh njerëzit i preferojnë dhe i konsumojnë të dyja

Sa e vështirë është të ekuilibrojmë përparësitë tona në një mënyrë të balancuar, duke i kushtuar vëmendje të duhur asaj që duhet të arrijmë dhe asaj që duhet të mbajmë. Megjithëse jeta na detyron të kalojmë shumicën e kohës duke punuar për të fituar cilësi dhe rehati, kjo rutinë e

“Një baba nuk është ai që jep jetë, një baba është ai që rrit me dashuri fëmijën” Një baba që i përgjigjet të qarave të djalit të tij, i cili e tund, që i ndërron pelena, dhe që i mëson fjalët e para, nuk “ndihmon” nënën e tij, por është

Gratë ndodh që i lënë burrat që duan. E bëjnë. Edhe pse mund të ndihen keq. Edhe nëse zemra e tyre ndahet në copa të vogla, ato largohen. Mbledhin gjithë guximin e tyre dhe i lënë burrat me të cilët ata madje mund të kenë edhe fëmijë e shtëpi. E

Ne e përjetojmë në situata të ndryshme: në shtëpi, në shkollë, në punë, në jetë. Ka njerëz që shkaktojnë stuhi nga të cilat nuk duan të dalin, por përpiqen të fusin edhe të tjerët. Ne do të takojmë shumë prej këtyre njerëzve, që nga lindja, deri në frymën tonë të