25/09/2018

Gjëja më e rëndësishme për nomenklaturën është pushteti. Jo prona, por pushteti. Borgjezia është klasa me prona dhe për këtë arsye, është klasa në pushtet. Nomenklatura është klasa sunduese dhe për këtë arsye, klasa me prona. Qëllimi është pushteti. Në një sistem kapitalist kleptokratik, prona thjesht të bie vetë në

Luani, 5 yje:  Nëntori dhe Dhjetori do të jenë muaj më të mirë, sipas Paolo Fox Kur pritet të fillojë një periudhë më angazhuese, mund të jeni duke luftuar për të menaxhuar më mirë zotimet tuaja. Gjithashtu nga pikëpamja sentimentale mund të ketë vështirësi, ndoshta sepse ju i jepni përparësi

“Ju s’do të jeni kurrë si të tjerët”; vështronte kokën e tij të gjatë, ku flokët kishin nisur t’i rralloheshin, mendja i shkonte tek ata njerëz që ishin në dijeni të sukseseve të Suanit me femrat e që mendonin:  “Ai s’ka ndonjë bukuri të rregullt hollë-hollë, por është kaq simpatik:

Dash Dash, mos prisni për një krizë për të gjetur se çfarë është me të vërtetë e rëndësishme në jetën tuaj! Rimendojeni jetën tuaj. Demi Besoni tek vetja Demi, shmangni humbjen e guximit, mbani angazhimet tuaja dhe ruani optimizmin në mënyrën se si jetoni. Kjo do të rikthejë besimin dhe

Vera iku praktikisht, bregu lindor pret një uragan dhe seriali juaj i preferuar nuk do të kthehet deri në vitin e ardhshëm. Ka shumë arsye pse nuk mund të ndihemi tërësisht vetvetja në këtë moment. Por nëse preferoni të fajësoni qiellin e ftohtë dhe të errët, kemi një objektiv parësor

Kjo është një javë e mbushur me surpriza të forta për shenjat e Horoskopit. Dash E pra, kjo javë duket të jetë e mrekullueshme për ju, ka ndoshta një festë për Dashin. Një javë që do ju japë alegri, si një formë shpërblimi për të gjithë punën e vështirë kohët