24/09/2018

Gaforrja, 5 yje:  Gjatë verës ka pasur një krizë të lehtë që kryesisht ka të bëjë me sferën profesionale, por tani po ecni përpara, në sajë të aspektit më të mirë të Jupiterit. Ata që kërkojnë një dashuri ose kërkojnë marrëdhënie interesante mund të llogarisin disa mundësi për të qenë

Nga Eric Rauchway Shenjat paralajmëruese të një krize epike financiare, po shfaqeshin në mënyrë të vazhdueshme gjatë vitit 2008. Sigurisht, për ata që po i kushtonin vëmendje të madhe. Një element? Sipas bazës së të dhënave të “ProQuest”, fraza “që nga Depresioni i Madh” u shfaq në gazetën Nju Jork

KOMUNIKONI QARTE “Njerëzit e zgjuar kanë fjalor të mirë”, thotë Daniel Oppenheimer, profesor i psikologjisë konjitive në Universitetin e Kalifornisë. “Njerëzit mendojnë: Po të tregoj që kam fjalor të mirë, do të tingëlloj më i zgjuar”. Por profesori thotë se shkrimtarët shihen si më të zgjuar, kur ato që shkruajnë

Dashi: Kjo e Hënë do të shënojë hyrjen e Hënës në shenjën tuaj, kështu që do të jetë një ditë shumë pozitive që do t’i bëjë efektet e saj të ndihen edhe në ditët që do të pasojnë. Demi: Së fundi mund të mbështeteni në aspektin e shkëlqyer të Venusit

Konsumimi i çajit jeshil është i lidhur me shëndetin që shkon nga parandalimi i sëmundjeve kardiovaskulare deri tek rënia në peshë.  Edhe pse ka ende për t’u verifikuar në prova klinike më të gjera çaji jeshil i quajtur galato epigalocatequina, EGCG duket se ka shumë efekte pozitive mbi qelizat. Një

Një avion i linjës Jet Airways iu desh të kthehej në Mumbai, kryeqytetin finaciar të Indisë kur dhjetra pasagjerë filluan të kishin gjakrrjedhje nga hundët dhe veshët për shkak të humbjes së presionit në kabinë. Në një komunikatë Jet Airways sqaroi se avioni 9W697 me 166 pasagjerë dhe 5 anëtarë